Eerste paal MBO College Poort
MBO College Poort komt op het nieuwe adres Winterspelenplein 25 in Almere Poort. De locatie ligt direct naast het bus- en treinstation. De studenten zijn nu nog gehuisvest in een tijdelijk onderkomen in Almere Poort, circa 200 meter vanaf de bouwlocatie. Het nieuwe schoolgebouw zal vanaf augustus 2018 in gebruik worden genomen.

Het ROC van Flevoland zoekt met deze nieuwe locatie actief de samenwerking met het stadsdeel en de buurt op. Zo krijgen de studenten les in het zwembad van Optisport. De gymzaal van de naastgelegen Topsporthal wordt gebruikt voor diverse zaalsporten. Ook buurtbewoners zijn welkom op MBO College Poort. Zij kunnen gebruikmaken van het auditorium en de kantine. Ook worden er flexibele werkruimtes ingericht die toegang bieden aan zowel studenten als externen.


 

Ander nieuws

Nieuws Website ROC van Flevoland live! De nieuwe website van ROC van Flevoland is live! Bekijk het filmpje en je weet alles over de nieuwe website.
Nieuws Betere aansluiting tussen praktijk en opleiding door vernieuwd kwalificatiedossier Hoe bereid je studenten nog beter voor op de praktijk? Het vernieuwde kwalificatiedossier moet uitkomst bieden.
Nieuws 'Excellentieprogramma vergroot kansen student op arbeidsmarkt' Mohammed Jaouna is docent bij de opleiding Sport & Beweging. Met zijn directe collega’s gebruikt hij een scholenbeurs om een buiten...
Bekijk al het nieuws