Studenten Veiligheid profiteren van schenking SafeGuard Clothing
Als onderdeel van hun samenwerking met scholen in Europa heeft SafeGuard Clothing het initiatief om hun expertise en technologische vooruitgang te gebruiken bij het helpen verbeteren van lessen die vallen binnen de sector veiligheid. Kogelvrijevesten bieden studenten een leerervaring die hun kennis en vaardigheden bevorderen op dit vakgebied. Thomas Bowman, van SafeGuard Clothing, zegt: "We zijn blij om samen te werken met MBO College Almere en studenten te voorzien in een levensechte praktijkervaring.”

SafeGuard Clothing
SafeGuard Clothing is een wereldwijde fabrikant en distributeur van beschermende kleding. Ze zijn nauw betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen, om de draagbaarheid van beschermende kogelwerende kleding voor de eerstelijns dienstverlening te verbeteren.


 

Ander nieuws

Nieuws Website ROC van Flevoland live! De nieuwe website van ROC van Flevoland is live! Bekijk het filmpje en je weet alles over de nieuwe website.
Nieuws Gepersonaliseerd lesmateriaal voor studenten Studenten Media & Vormgeving van MBO College Almere aan de slag met op maat gemaakte magazines. MBO College Almere
Nieuws Studenten beveiligen triatlon Challenge Almere-Amsterdam goede leerschool voor studenten Beveiliger van MBO College Almere. MBO College Almere
Bekijk al het nieuws