MBO College Poort opent deuren
De opleidingen verhuizen daarmee van de al bestaande locaties van het ROC van Flevoland in Almere. MBO College Poort is gevestigd aan de Jasper Warnerstraat 20 in Almere Poort. Een locatie die voor de studenten op loopafstand is van zowel een bus- als treinstation. De geopende school is gevestigd in een tijdelijk gebouw. Medio juni wordt gestart met de bouw van een modern en nieuw schoolgebouw. Vanaf schooljaar 2018/2019 wordt dit gebouw in gebruik genomen. Op dat moment worden ook de  opleidingsrichtingen Marketing, Economie & Administratie in MBO College Poort aangeboden.
 

Samenwerken

Het ROC van Flevoland zoekt met deze nieuwe locatie actief de samenwerking met de buurt op. Zo krijgen de studenten les in het zwembad van Optisport. De naastgelegen Topsporthal wordt door onze studenten gebruikt voor diverse zaalsporten en sportlessen. 
 

Beter voorbereiden op de toekomst

“Dit alles doen wij om ons onderwijs nog beter aan te laten sluiten bij wat de studenten van ons verwachten”, aldus directievoorzitter Mark Vlasblom. “Iedere opleiding heeft zijn eigen plek binnen onze gebouwen, waarbij kleinschaligheid en aandacht voor onze studenten altijd centraal staan. Kortom veel positieve veranderingen en verbeteringen met als doel onze Almeerse jongeren nog beter voor te bereiden op een mooie toekomst.” 

Ander nieuws

Nieuws Website ROC van Flevoland live! De nieuwe website van ROC van Flevoland is live! Bekijk het filmpje en je weet alles over de nieuwe website.
Nieuws Betere aansluiting tussen praktijk en opleiding door vernieuwd kwalificatiedossier Hoe bereid je studenten nog beter voor op de praktijk? Het vernieuwde kwalificatiedossier moet uitkomst bieden.
Nieuws 'Excellentieprogramma vergroot kansen student op arbeidsmarkt' Mohammed Jaouna is docent bij de opleiding Sport & Beweging. Met zijn directe collega’s gebruikt hij een scholenbeurs om een buiten...
Bekijk al het nieuws