MBO College Almere en Van der Valk Almere starten samenwerking
Meerwaarde van samenwerking
Deze vorm van leren in de praktijk, ook wel ‘hybride leren’, is voor studenten van zowel de koks- als de hospitality-opleidingen een waardevolle toevoeging. Ook Van der Valk Almere is zeer verheugd over deze samenwerking. “Deze leervorm richt zich op wat er écht op de werkvloer gebeurt en op wat de student nodig heeft aan kennis. De studenten zijn daardoor ook nog beter en sneller inzetbaar.”, aldus Maxime van der Valk, restaurantmanager bij Van der Valk Almere. Marlies Willemen, manager van de Horeca-opleidingen bij MBO College Almere ziet voor de studenten grote voordelen: “Studenten krijgen bij Van der Valk de gelegenheid om alle facetten van het horeca-vak te leren. Ze zijn daardoor ook beter in staat om een goede keuze te maken voor een specialisatie in het vak of een vervolgopleiding.”
 

Ondertekening.jpg
Foto 1: Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst
Links: Maxime van der Valk, restaurantmanager Van der Valk Hotel
Rechts: Mark Vlasblom, directievoorzitter MBO College Almere


Team2.jpg
Foto 2: Proosten op de samenwerking
(Team Horeca, Marlies Willemen, Maxime van der Valk en Mark Vlasblom)



 

Ander nieuws

Nieuws Gemeenten en onderwijs werken samen aan vroegtijdig schoolverlaten In Flevoland werken gemeenten en onderwijs samen aan het terugdringen van het aantal voortijdig schoolverlaters. In het regionaal programma &lsquo... MBO College Almere, MBO College Poort
Nieuws Subsidie samenwerking zorg en onderwijs Met een subsidie van bijna € 200.000 stimuleert de provincie een duurzame samenwerking tussen onderwijs en zorginstellingen in Flevoland. Door... MBO College Almere
Nieuws Beluister onze podcasts In mei is het ROC van Amsterdam – Flevoland gestart met een podcast! Luister je mee? 
Bekijk al het nieuws