Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat samenwerken met tophotels in Amsterdam

Hybride leren
Met deze samenwerking verruilen studenten Manager/Ondernemer Horeca de schoolbanken voor een hybride leeromgeving. De studenten krijgen les van professionals in de keuken en de frontoffice van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam. Met deze vorm van lesgeven staan studenten midden in de echte werkomgeving en worden ze opgeleid tot vakbekwame beroepsprofessional.

Manager/Ondernemer Horeca
Bij de opleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4) leren mbo-studenten alle aspecten van werken van de horeca en de hotelbranche. De studenten krijgen les in de keuken, bediening en front office. Het omgaan met gasten, maken van een business- en marketingplan, leidinggeven en personeelsmanagement hoort hier ook bij. Zo worden studenten opgeleid voor een baan of klaargestoomd om door te stromen naar een hbo-opleiding. Kijk op de opleidingspagina voor meer informatie over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca.

platformdiner.jpg

Ander nieuws

Nieuws Studenten MBO College Poort assisteren Sint in Aviodrome Het laatste weekend van november wordt Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad omgetoverd tot de thuisbasis van SintAirways. Kinderen kunnen helpen... MBO College Poort
Nieuws ROC van Amsterdam - Flevoland ondertekent intentieverklaring duurzame werkgelegenheid Vorige week hebben vijftien partijen, waaronder het ROC van Amsterdam - Flevoland, een handtekening gezet onder een intentieverklaring om...
Nieuws MBO College Almere start Toekomstgericht Techniek Onderwijs De afdeling Techniek van MBO College Almere heeft zijn onderwijsmethode en -programma compleet vernieuwd. In het nieuwe onderwijsconcept zijn... MBO College Almere
Bekijk al het nieuws