Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat samenwerken met tophotels in Amsterdam

Hybride leren
Met deze samenwerking verruilen studenten Manager/Ondernemer Horeca de schoolbanken voor een hybride leeromgeving. De studenten krijgen les van professionals in de keuken en de frontoffice van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam. Met deze vorm van lesgeven staan studenten midden in de echte werkomgeving en worden ze opgeleid tot vakbekwame beroepsprofessional.

Manager/Ondernemer Horeca
Bij de opleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4) leren mbo-studenten alle aspecten van werken van de horeca en de hotelbranche. De studenten krijgen les in de keuken, bediening en front office. Het omgaan met gasten, maken van een business- en marketingplan, leidinggeven en personeelsmanagement hoort hier ook bij. Zo worden studenten opgeleid voor een baan of klaargestoomd om door te stromen naar een hbo-opleiding. Kijk op de opleidingspagina voor meer informatie over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca.

platformdiner.jpg

Ander nieuws

Nieuws Meld je aan voor 1 mei Vanwege de uitbraak van het coronavirus is in overleg met het Ministerie van Onderwijs de aanmelddatum van 1 april met een maand uitgesteld tot 1... MBO College Almere, MBO College Poort
Nieuws Meld je aan voor 1 mei Vanwege de uitbraak van het coronavirus is in overleg met het Ministerie van Onderwijs de aanmelddatum van 1 april met een maand uitgesteld tot 1... MBO College Almere, MBO College Poort
Nieuws Waarschuwing: nepnieuws over Corona Het ROC van Amsterdam – Flevoland waarschuwt voor nepnieuws; op dit moment circuleren op social media nepberichten over Corona-besmettingen...
Bekijk al het nieuws