Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat samenwerken met tophotels in Amsterdam

Hybride leren
Met deze samenwerking verruilen studenten Manager/Ondernemer Horeca de schoolbanken voor een hybride leeromgeving. De studenten krijgen les van professionals in de keuken en de frontoffice van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam. Met deze vorm van lesgeven staan studenten midden in de echte werkomgeving en worden ze opgeleid tot vakbekwame beroepsprofessional.

Manager/Ondernemer Horeca
Bij de opleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4) leren mbo-studenten alle aspecten van werken van de horeca en de hotelbranche. De studenten krijgen les in de keuken, bediening en front office. Het omgaan met gasten, maken van een business- en marketingplan, leidinggeven en personeelsmanagement hoort hier ook bij. Zo worden studenten opgeleid voor een baan of klaargestoomd om door te stromen naar een hbo-opleiding. Kijk op de opleidingspagina voor meer informatie over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca.

platformdiner.jpg

Ander nieuws

Nieuws Tweede editie Labs4Sustainability: hoe bouw je een warmtemolen? Tijdens de tweede editie van Labs4Sustainability werkten leerlingen van het Technasium, studenten Bouw van MBO College Lelystad en studenten AD... MBO College Lelystad
Nieuws Joseph Oubelkas eerste spreker in reeks Vrijheidscolleges Woensdagmiddag 8 januari gaf Joseph Oubelkas een lezing over de 4,5 jaar die hij onschuldig in een Marokkaanse gevangenis doorbracht. Hij is de...
Nieuws Stagebedrijf van het Jaar leidt op tot professional van de toekomst ​BSNSS en Zorggroep Almere Leerteam Wijkverpleging zijn op 17 december 2019 uitgeroepen tot Stagebedrijf van het Jaar. Beide bedrijven hebben een...
Bekijk al het nieuws