Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat samenwerken met tophotels in Amsterdam

Hybride leren
Met deze samenwerking verruilen studenten Manager/Ondernemer Horeca de schoolbanken voor een hybride leeromgeving. De studenten krijgen les van professionals in de keuken en de frontoffice van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam. Met deze vorm van lesgeven staan studenten midden in de echte werkomgeving en worden ze opgeleid tot vakbekwame beroepsprofessional.

Manager/Ondernemer Horeca
Bij de opleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4) leren mbo-studenten alle aspecten van werken van de horeca en de hotelbranche. De studenten krijgen les in de keuken, bediening en front office. Het omgaan met gasten, maken van een business- en marketingplan, leidinggeven en personeelsmanagement hoort hier ook bij. Zo worden studenten opgeleid voor een baan of klaargestoomd om door te stromen naar een hbo-opleiding. Kijk op de opleidingspagina voor meer informatie over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca.

platformdiner.jpg

Ander nieuws

Nieuws Almeerse studenten enthousiast over leren bij Floriade MBO College Almere, MBO College Poort en Floriade Expo 2022 gaan samenwerken om studenten de kans te bieden een waardevolle bijdrage te leveren aan...
Nieuws Studenten rappen over vrijheid Nationaal Gesprek over Vrijheid: studenten rappen voor burgemeester Femke Halsema
Nieuws Leerwerktraject Logistiek Lelystad van start MBO College Lelystad en Werkbedrijf Lelystad starten het Leerwerktraject Logistiek Lelystad. Ben Vermeer, directeur bij MBO College Lelystad...
Bekijk al het nieuws