Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat samenwerken met tophotels in Amsterdam

Hybride leren
Met deze samenwerking verruilen studenten Manager/Ondernemer Horeca de schoolbanken voor een hybride leeromgeving. De studenten krijgen les van professionals in de keuken en de frontoffice van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam. Met deze vorm van lesgeven staan studenten midden in de echte werkomgeving en worden ze opgeleid tot vakbekwame beroepsprofessional.

Manager/Ondernemer Horeca
Bij de opleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4) leren mbo-studenten alle aspecten van werken van de horeca en de hotelbranche. De studenten krijgen les in de keuken, bediening en front office. Het omgaan met gasten, maken van een business- en marketingplan, leidinggeven en personeelsmanagement hoort hier ook bij. Zo worden studenten opgeleid voor een baan of klaargestoomd om door te stromen naar een hbo-opleiding. Kijk op de opleidingspagina voor meer informatie over de opleiding Manager/Ondernemer Horeca.

platformdiner.jpg

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland start Digilab Flevoland Het ROC van Flevoland is in samenwerking met andere partijen een nieuw initiatief gestart: Digilab Flevoland. Een plek waar studenten en...
Nieuws Mbo-studenten organiseren interactief e-sportsevent voor heel Nederland Studenten van MBO College Poort in Almere zijn gestart met de organisatie van een interactief e-sports event voor alle mbo’ers van Nederland. MBO College Poort
Persbericht MBO College Lelystad bouwt aan duurzame en inclusieve toekomst MBO College Lelystad werkt – samen met het lokale bedrijfsleven - hard aan de implementatie van de Circulaire Regionale Economie en aan het... MBO College Lelystad
Bekijk al het nieuws