Coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen van het kabinet hebben ingrijpende gevolgen voor iedereen. Dat geldt ook voor het ROC van Amsterdam-Flevoland. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie en data.

Lees hieronder verder...

» Bekijk ook de veelgestelde vragen

Les online of op locatie

Lessen worden nog steeds voor een groot deel online gegeven. Daarnaast mogen er weer meer lessen plaatsvinden op school. Om veilig les op locatie te kunnen volgen en geven, spreiden we de begin- en eindtijden van de lessen over de week, de dag en het uur. Je opleiding informeert je over de aangepaste roosters.

Lessen op locatie kunnen alleen gegeven worden zolang de RIVM-voorschriften door iedereen worden opgevolgd en het openbaar vervoer niet wordt overbelast. Er moet altijd 1,5 meter afstand worden aangehouden. Tussen studenten onderling en tussen studenten, docenten en medewerkers. Ook als de student jonger is dan 18 jaar.

Verder gelden de bekende coronaregels: zoveel mogelijk thuisblijven en thuiswerken, afstand houden, handen wassen et cetera. Kortom: alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren.

Onderwijsgebouwen

Onze scholen zijn gewoon geopend. Kijk hier voor de adresgegevens.

Stages

Stages gaan gewoon door zolang je welkom bent op je stageadres. We volgen hierin de besluiten van het stageadres. Wie vragen en/of problemen heeft, bespreekt deze met het stagebedrijf en met de opleiding.

Heb je nog vragen?

» Bekijk de veelgestelde vragen

Mail voor ROC van Amsterdam naar corona@rocva.nl
Mail voor ROC van Flevoland naar corona@rocvf.nl