Inschrijven Open Dag

 

Do 20 jan Open Dag

Schrijf je in voor de open dag

Kom donderdag 20 januari tussen 16.00 – 20.00 uur langs bij MBO College Almere, MBO College Poort en MBO College Lelystad. Je bent van harte welkom!

Hoe werkt het? 
Kies hieronder de locatie waarvoor je je wilt inschrijven. Je kunt je voor meerdere locaties inschrijven. Wil je weten welke opleidingen op een locatie worden gegeven? Klik dan op het linkje eronder. Kies daarna een tijdslot. Vanwege corona willen we de bezoekers spreiden over de dag. Zo kan iedereen voldoende afstand behouden.
Als je je voor een tijdslot hebt ingeschreven, dan moet je binnen dat tijdslot (bijvoorbeeld tussen 16.00 – 17.00 uur) op de open dag arriveren. Daarna heb je een uur de tijd om de open dag te bezoeken en je vragen te stellen.

Coronamaatregelen
Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt, vragen we je om maar één iemand mee te nemen. Deze persoon hoeft zich niet apart in te schrijven. Vergeet uiteraard ook niet je mondkapje! Dit is in het mbo verplicht.

Online Open Dag
We kunnen ons voorstellen dat je je ondanks alle maatregelen misschien toch niet prettig voelt bij het bezoeken van een college. Daarom kun je de Open Dag ook online bezoeken. Per college bieden we in Microsoft Teams een online voorlichting aan. Daar kun je terecht met je vragen over het college en de opleidingen. De Open Dag staat online op donderdag 20 januari tussen 16.00 – 20.00 uur.