Opleidingen in de spotlight

Wil jij na de zomervakantie direct starten met een opleiding? Dat kan! Meld je dan wel snel aan!

Ben jij geïnteresseerd in de sector techniek, mode of veiligheid? Of wil jij later juist werken in de horeca, de entertainment industrie of zorg? Je kan bij ons kiezen uit maar liefst 21 sectoren, dus er is altijd wel een opleiding die bij jou past.

 


Wij hebben hieronder alvast een paar opleidingen voor jou op een rijtje gezet waar je het aankomende schooljaar mee kan starten.

Wil jij weten welke opleiding nog meer plek heeft en echt bij jou past? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. We zijn ook in de zomer bereikbaar voor al je vragen! Klik hier voor meer informatie » 
 
Manager detailhandel
Wil jij leiding geven aan een vestiging van een groot bedrijf? En kun je goed met mensen omgaan? Met de opleiding Manager Detailhandel kun je alle kanten op!
» Lees meer

Manager Travel & Hospitality
Wil jij in de bruisende wereld van het toerisme of de hotellerie werken? Vind jij het leuk om klanten te adviseren en gasten te ontvangen? Of reizen te verkopen? Begin je carrière dan met de opleiding Manager Travel & Hospitality.
» Lees meer

Medewerker Marketing & Communicatie
Wil je van marketing en communicatie je beroep maken? Ben je al bezig met je toekomst? Heb je al een eigen bedrijf of ideeën daarover? Met het diploma Medewerker Marketing & Communicatie ben jij er klaar voor!
» Lees meer

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Heb jij iets met kinderen? Vind je ze grappig, origineel, spontaan en vertederend? En begrijp je ook dat kinderen begeleiding en structuur nodig hebben? Dan is de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang iets voor jou.
» Lees meer
 
Secretaresse
Als secretaresse heb je een leuk en afwisselend beroep. Zo organiseer je bijeenkomsten, stel je teksten op, verzorg je de post en ontvang je gasten. Je bent een alleskunner met een functie waar veel vraag naar is. Je kunt bij bijna elke organisatie met een kantoor terecht. Meer weten?
» Lees meer
 
Servicemedewerker
Mensen helpen, daar word jij blij van. Je wilt niet elke dag hetzelfde werk doen en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Ook wil jij zeker weten dat wat je leert tijdens je opleiding ook past bij het (regionale) bedrijfsleven.
» Lees meer

Steward/Stewardess
Je kunt goed met mensen omgaan, beheerst je moderne vreemde talen, hebt een goede beheersing van het Nederlands en bent flexibel. Je bent stressbestendig en houdt ervan om in wisselende diensten te werken. Deze opleiding maakt van jou een steward/ stewardess van internationaal topniveau!
» Lees meer

Sociaal Werk
Vind je het leuk en interessant om met mensen te werken? Wil je dat iedereen gelijke mogelijkheden en kansen krijgt? Kies dan voor de opleiding Sociaal Werk!
» Lees meer

Technicus Engineering Composiet & Watersportindustrie
Heb je een brede interesse in techniek en wil je de werking van bijvoorbeeld boten, vliegtuigen of (sport) auto’s verkennen en verbeteren? Ben je creatief? Dan is de opleiding Technicus Engineering composieten en watersportindustrie iets voor jou.
» Lees meer

Technicus Human Technology
Wil jij producten bedenken en ontwikkelen die een positieve invloed hebben op de levens van mensen? Begint een nieuw product bij jou altijd bij de mensen die het product gaan gebruiken? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!
» Lees meer

Vragen over opleidingen en aanmelden?

Wil jij weten welke opleidingen nog meer plek hebben? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. Ook in de zomervakantie geopend! 

» Het Informatiecentrum