• Hightech4girls

HighTech 4 Girls

Neem op 25 april een kijkje in jouw toekomst bij MBO College Almere.

Slimme meiden maken de wereld makkelijker en beter. Human Technology, ICT, robots, cybercrime, E-health, mobile? We kunnen niet meer zonder! En echt iets voor meiden als je ten minste van creativiteit en een uitdaging houdt.
 
MBO College Almere nodigt jou en je moeder uit voor HighTech 4 Girls.
Hoe ziet de wereld en over een paar jaar uit en wat is daar voor nodig?
En wat doen deze vrouwelijke studenten, docenten en vrouwen uit de praktijk?

Kijk rond, stel je vragen en laat je verrassen op 25 april van 15.00 - 18.00 uur op MBO College Almere
Meld je hier aan: 

Benieuwd naar de Techniek- en ICT-opleidingen van MBO College Almere?
Technicus Human Technology - Bij de opleiding Technicus Human Technology leer je producten te ontwikkelen die een positieve invloed hebben op de levens van mensen. Je bent technicus, maar hebt ook kennis van marketing, mensen en gebruiksvriendelijkheid.
 
Applicatieontwikkelaar - Bij de opleiding applicatieontwikkelaar leer je hoe je programma’s en websites kunt ontwikkelen. Het gaat niet alleen om het maken van nieuwe dingen. Je zorgt er ook voor dat bestaande software blijft werken.
 
MBO College Almere heeft nog veel meer opleidingen binnen de Techniek en ICT. Nieuwsgierig? Bekijk het overzicht met alle opleidingen

Filmpjes

Ambassadeur Techniek MBO College Almere
Charlaine studeerde Techniek bij MBO College Almere en kan precies vertellen waarom techniek zo leuk is!


App voor demente oma
De oma van de 13-jarige Emma was dement. Ze werd vergeetachtig en kon mensen moeilijk herkennen. Emma wilde haar oma helpen en bedacht daarom een app om het leven van haar oma makkelijker te maken.


Gadgets van de toekomst
Er worden steeds meer gadgets ontwikkeld die ons leven makkelijker te maken. Welke gadgets zullen er in de toekomst nog bijkomen?