Aanvullende materialen

Informatie voor studenten van MBO College Lelystad

Betreft de opleidingen Kapper, Allround Kapper, Schoonheidsspecialist en Allround Schoonheidsspecialist.
 
Om deze opleidingen te kunnen volgen is het noodzakelijk om diverse materialen aan te schaffen. In de brief over de start van het schooljaar staat uitgelegd hoe je boeken kunt bestellen.
 
Voor de opleidingen Kapper en Allround Kapper heb je aanvullende spullen en materialen nodig, die kun je via Cabello bestellen. Je besteld zowel materialen als kleding. De prijs van het pakket bedraagt €192,50. We willen je vragen om het pakket na ontvangst te controleren. Alser spullen ontbreken of defect zijn, dan willen we je vragen om dit binnen 24 uur te melden via scholen@cabello.nl. Graag hierbij het telefoonnummer en het ordernummer vermelden.
 
Het enige wat je zelf nog koopt zijn je schoenen. Voor de kappersopleidingen koop je zwarte schoenen. Let er op dat je schoenen met een dichte neus en een goed voetbed koopt. Je moet er (vaak) langere periodes op staan en lopen en dan is het vooral belangrijk dat het lekker zit
 
Voor de opleidingen Schoonheid- en Allround Schoonheidsspecialist heb je een aanvullend materialenpakket nodig. In samenwerking met Basic Cosmetics is dit pakket samengesteld. Het pakket kost €435,-. Je kunt dit pakket bestellen via de online bestelservice op basiccosmetics.nl. Na het bestellen ontvang je een factuur. Deze kun je betalen via iDEAL of een bankoverschrijving.
 
Het enige wat je zelf nog koopt zijn je schoenen. Voor de schoonheidsspecialist opleidingen koop je witte of zwarte schoenen. Let erop dat je schoenen met een dichte neus en een goed voetbed koopt. Je moet er (vaak) langere periodes op staan en lopen en dan is het vooral belangrijk dat ze lekker zitten.

» Terug naar Start schooljaar-informatie