Cursus Inburgering

Bij het ROC van Flevoland kun je in Almere of Lelystad een cursus Inburgering volgen.

Het ROC van Flevoland heeft het Keurmerk Inburgeren. Het keurmerk geeft je de garantie dat de inburgeringscursussen van ROC van Flevoland aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Is deze cursus iets voor mij?

Ben je verplicht in te burgeren? Dan kun je je bij ons aanmelden. In een gesprek bepalen we samen hoeveel uur les je nodig hebt. We laten je weten hoeveel het kost om de cursus Inburgering te volgen.

Extra onderdelen

Als je ook de onderdelen KNM (Kennis van de Nederlandse Maatschappij) en ONA (Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt) moet doen, kunnen wij helpen. We helpen je ook bij het maken van een portfolio - dat is een overzicht van wat je hebt geleerd.

Hoe lang studeer ik?

Hoe lang de cursus duurt, hangt af van je vooropleiding, je kennis van de Nederlandse taal en hoe hard je werkt.

Locatie

» MBO College Almere
» MBO College Lelystad

Wat zijn de kosten?

Ons tarief is € 15 per lesuur. Afhankelijk van wat je nodig hebt, krijg je van ons een offerte en een contract. Omdat ROC van Amsterdam het Keurmerk Inburgering heeft, kun je als inburgeraar in veel gevallen een lening afsluiten bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). Je kunt er ook voor kiezen de cursus en het examen zelf te betalen. Als je zelf betaalt, hoef je geen geld te lenen. Kijk voor meer informatie op www.inburgeren.nl 

Examenkosten

Omdat ROC van Flevoland het Keurmerk Inburgering heeft, kun je een lening afsluiten bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Meer info & aanmelden

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan contact op met de afdeling Educatie.
E-mail: educatie@rocvf.nl
Telefoon: 036 547 73 05

» Ga naar het aanmeldformulier