Aanmelden open dag Almere Info aanmeldmiddag Lelystad

Kom donderdag 1 juni naar de open dag in Almere of de aanmeldmiddag in Lelystad

Try-out day

Welke opleiding past bij jou? Hoe zijn de docenten, de studenten? En de praktijkruimtes? Hoe is de sfeer? Kom langs en probeer het allemaal uit! Bezoek de Try-out day op MBO College Almere tussen 16.00 – 20.00 uur. Meld je aan voor de Try-out day

Weet je al welke opleiding je wilt volgen? Je kunt je op de Try-out day ook direct aanmelden voor een opleiding. Vergeet niet je Burgerservicenummer (BSN) mee te nemen zodat je je kan aanmelden voor een opleiding. Dit nummer staat op je zorgpas, ID-kaart of paspoort. 
 

Aanmeldmiddag

Op donderdag 1 juni is er op MBO College Lelystad een aanmeldmiddag tussen 15.00 – 16.30  uur. Stel je laatste vragen en meld je aan voor een opleiding. Als dat nodig is krijg je daarbij hulp. Vergeet niet je burgerservicenummer (BSN) mee te nemen zodat je je kan aanmelden voor een opleiding. Dit nummer staat op je zorgpas, ID-kaart of paspoort. Let op: de aanmeldmiddag is géén open dag. Je hoeft vooraf geen afspraak te maken. Kom gewoon langs.

Try-out day

Meld je direct aan voor onze open dag, dan loop je straks zo naar binnen. Vul je gegevens in, je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met alle informatie.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

 

Meld je direct aan voor onze open dag, dan loop je straks zo naar binnen.
Vul je gegevens in, je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met alle informatie.

Aanmelden open dag Almere Info aanmeldmiddag Lelystad