Ontdek de mogelijkheden in de techniek 👇🏽

Wil jij werken aan de toekomst? Dan is techniek iets voor jou!👋🏽 

 

Techniek is overal om ons heen. Van de smartphone in je zak tot de auto op de weg. Techniek maakt ons leven makkelijker, veiliger en duurzamer. Met een technische mbo-opleiding kun je heel veel verschillende toekomstdromen najagen.

Een techniek-opleiding is een goede keuze voor jou als je:
•   graag met je handen werkt
•   je interesseert in hoe dingen werken
•   graag met nieuwe technologieën aan de slag gaat

Wil je meer weten over de opleidingen in de techniek? Bezoek donderdag 23 november onze Open Dag. Je kunt dan kennismaken met docenten, opleidingen en de school.

In de techniek kun je verschillende richtingen op. Lees hieronder meer over onze sectoren: 

 

Bouw, Infra & onderhoud 👷🏾‍♂️ 

Techniek

Iedereen met technisch, commercieel of creatief talent kan in de wereld van Bouw, Infra & Onderhoud een passende opleiding vinden. Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de technische en innovatieve oplossingen van goede bouwmensen. De veelzijdigheid van opleidingen en beroepen is groot.

» Bekijk opleidingen Bouw, Infra & Onderhoud

 


Metaal & Mechatronica 💥

Techniek

Zet je graag jouw technisch inzicht, creativiteit en nieuwsgierigheid in? En los je graag problemen op? Kies dan voor een opleiding en beroep in de Metaal & Mechatronica. We zijn steeds meer afhankelijk van machines en systemen. Er is dan ook een grote vraag naar goed opgeleide metaalbewerkers en mechatronische technici.
 

» Bekijk opleidingen Metaal & Mechatronica


 

Technology, Engineering & Design 🔬

techniek

Kies jij voor werken met de nieuwste state-of-the-art technieken, dan kies je voor Technology, Engineering & Design! In deze snel groeiende sector is een grote vraag naar technici. Jij wordt blij van technische uitdagingen. Je biedt graag de beste oplossing voor elke klant en je komt waar mogelijk met innovatieve oplossingen.

» Bekijk opleidingen Technology, Engineering & Design

 


Elektro & Installatietechniek 💡

Techniek

Ontwerpen, installeren, leidinggeven, onderhouden en monteren. Werken in de Elektro- en Installatietechniek is veelzijdig en afwisselend. Door steeds verdergaande technische vernieuwingen en focus op duurzaamheid wordt het werk steeds breder en nog interessanter. En het toekomstperspectief is goed.

» Bekijk opleidingen Elektro & Installatietechniek


 

Mobiliteitstechniek 👩🏽‍🔧

techniek

We leggen in Nederland miljoenen kilometers af om onze bestemming te bereiken. Dat vraagt nogal wat onderhoud aan onze voertuigen. Er verschijnen voortdurend modellen met nieuwe technieken. De ICT is bijvoorbeeld uit een personenauto niet meer weg te denken. De mobiliteitsbranche ontwikkelt zich razendsnel, hiervoor zijn veel opgeleide vakmensen nodig.


» Bekijk opleidingen MobiliteitstechniekWil je meer weten over de opleidingen in de techniek? Bezoek donderdag 23 november onze Open Dag. Je kunt dan kennismaken met docenten, opleidingen en de school. Zien we je dan? 🙋🏾‍♀️

» Schrijf je in voor de Open Dag