Disclaimer

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

Aanmelden

Opleidingen en cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. Een aanmelding betekent dan ook niet automatisch dat de opleiding of cursus daadwerkelijk van start gaat.

Algemeen

Het ROC van Flevoland (ROCvF) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Het ROC van Flevoland is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de websites van het ROCvF is voor eigen rekening en risico. Het ROCvF sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites, het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten, of de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen uit.

Het ROCvF behoudt zich het recht voor de webpagina's naar eigen inzicht en op ieder moment te (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Het ROCvF is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Hyperlinks

De websites van het ROCvF bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van ROCvF liggen. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Het ROCvF is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze sites. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is geheel voor eigen risico. 

Auteursrecht

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het ROCvF is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's of andere berichtgeving op enigerlei wijze te verspreiden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de webredactie van het ROCvF.

Privacy

Het ROCvF respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en van onze studenten. Meer weten over ons privacybeleid?

» Lees hier alles over ons privacybeleid