Flex-opleidingen

Wil je zo snel mogelijk je mbo-diploma halen zodat je snel door kan naar het hbo? Dan zijn onze flex-opleidingen een uitstekende keuze.

In 2 jaar je mbo-diploma halen

Een flex-opleiding is een flexibele opleiding waarmee jij in twee jaar tijd (of soms zelfs in één jaar) je mbo-diploma kunt halen. De studie kan worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Zo kun je supersnel een officieel diploma halen en doe je alvast veel kennis en praktijkervaring op. Een mooie start om straks mee aan je hbo-opleiding te beginnen!

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Een flex-opleiding vraagt wel extra inzet en motivatie van jou. Het is dus wel belangrijk om daar rekening mee te houden. Tijdens onze kennismaking kijken we dan ook naar je vooropleiding, je eerdere studieresultaten, je motivatie en of je al belangrijke werkervaring hebt opgedaan.

Aan welke eisen je moet voldoen, kan per opleiding verschillen. Zo kan zijn dat je in sommige gevallen een havo-diploma moet hebben. Maar het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een overgangsbewijs op de havo of het vwo of een diploma vmbo-t. Op de pagina van de opleiding zelf staat uitgelegd welke eisen voor de opleiding gelden.

Ons aanbod flex-opleidingen

Ben je benieuwd welke flex-opleidingen wij aanbieden en of er eentje bij zit die bij jou past?

» Bekijk onze flex-opleidingen