SCALA

Introductie

Ga voor een vliegende start!Het filmpje hierboven is opgenomen voor onze Online Open Dag en biedt alvast een kijkje binnen ons college.

Organiseren, plannen, spanning en uiteindelijk een uitdagende baan waarbij je wat van de wereld ziet: dat is wat je kunt verwachten als je voor een opleiding bij SCALA kiest. Dus wil je wat van de wereld zien en lijkt het je leuk om in de Luchtvaartdienstverlening, Travel & Hospitality, Facilitair of Beveiliging aan de slag te gaan? SCALA biedt jou de kans om in een uitdagende en leuke omgeving je opleiding te volgen.
 
De vernieuwde luchthaven in Lelystad wordt naar verwachting binnen afzienbare tijd de thuishaven voor vluchten binnen heel Europa en landen rond de Middellandse Zee. Dit biedt volop kansen voor Luchtvaart, Travel & Hospitality maar ook voor grote (logistieke) organisaties die gebruik willen maken van de mogelijkheden van Lelystad Airport en de centrale ligging van Lelystad. Al onze opleidingen worden zo ingericht dat ze zijn afgestemd op de wensen van het bedrijfsleven op o.a. Lelystad Airport en Schiphol. Kortom, alles wat jij binnen je opleiding gaat leren is precies waar je toekomstige werkgever straks om vraagt!
 
Ben jij klantgericht, enthousiast en wil je graag de theorie en praktijk al tijdens je studie zoveel mogelijk combineren? Dan is een opleiding bij SCALA echt iets voor jou! 
 
Nieuwsgierig? Kom dan eens langs op een van onze open dagen
 

Waar heb je les?

Als student van SCALA volg je komend schooljaar je lessen nog bij MBO College Lelystad. Dat heeft veel voordelen, want dit mbo-college is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt middenin de stad Lelystad. 
 
Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en weten wat er straks van jou wordt gevraagd. En zij weten dat jouw houding straks het verschil maakt. Welke opleiding je ook kiest, onze docenten zorgen ervoor dat jij straks klaar bent voor die leuke internationale baan of vervolgstudie. Waar wacht je nog op? Ga voor een vliegende start en meld je aan voor één van onze opleidingen!

 
Ervarings informatie
Opleidingen op dit college

Opleidingen op deze locatie

Filter opleidingen
 • Sectoren
 • Niveau
 • Duur
 • Leerweg
Facilitair Medewerker (Luchthaven)
Facilitair Medewerker (Luchthaven)
Leerweg BOL
Niveau 2
Luchthavenbeveiliger 2
Luchthavenbeveiliger 2
Leerweg BOL
Niveau 2
Luchthavenbeveiliger 3
Luchthavenbeveiliger 3
Leerweg BOL
Niveau 3
Manager Travel & Hospitality
Manager Travel & Hospitality
Leerweg BOL
Niveau 4
Steward / Stewardess
Steward / Stewardess
Leerweg BOL
Niveau 4
Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality
Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality
Leerweg BOL
Niveau 3
 • 3
 • 1
  • 1
  van 1
 • 6
Pagina inhoud