Introductie

Is werken in deze sector iets voor jou?

Wil je werken in een branche die altijd in beweging is? Start dan je opleiding bij Logistieke Dienstverlening. De wereld wordt steeds kleiner. Veel producten die je koopt, komen uit andere landen. Zo zijn jouw sneakers waarschijnlijk gemaakt in het Verre Oosten. Maar ook binnen Nederland worden heel veel spullen vervoerd van afzender naar eindgebruiker. Het is belangrijk dat dit veilig en snel gebeurt voor een goede prijs. Dát is logistiek.
 

Welke opleiding vind je het meest interessant?Naar brochures

Slim, snel en goedkoop vervoeren

Bij logistieke dienstverlening gaat het erom zo slim, snel en goedkoop mogelijk spullen, mensen en dieren te vervoeren door de lucht, over het water, over het spoor of over de weg. Hoe halen we de deadlines, houden we de kosten laag en maken we ook nog die klant blij? Dat doe je altijd samen! Je werkt hard, verdient geld en zorgt voor tevreden klanten. Misschien ben jij wel het logistieke talent van de toekomst!
Lees verder

Het beste startpunt voor jouw carrière

Binnen onze regio zijn er genoeg leuke logistieke jobs die geschikt zijn voor heel veel verschillende talenten, interesses en opleidingsniveaus. Met een niveau 4 diploma kun je zelfs doorstuderen aan het hbo.
 
Kortom, zoek jij een opleiding waarmee je nog alle kanten op kan? Wil je na je diploma gelijk aan de slag? Of houd je van plannen en organiseren? Denk dan aan opleiding binnen logistieke dienstverlening. Dankzij onze goede relatie met grote logistieke bedrijven en hbo-scholen, bieden wij jou het beste startpunt op weg naar je carrière of vervolgstudie.
Lees verder
Kelly Logistiek Teamleider
Ik vind leidinggeven heel leuk. Ik leer hoe ik contact maak met mensen, hoe je het beste kunt uitleggen en aansturen.
Theo Chauffeur Goederenvervoer
Ik vind de leraren heel goed. De docenten hebben veel praktijkervaring en kunnen goed uitleggen.

Opleidingen binnen deze sector

Filter opleidingen
 • Colleges
 • Niveau
 • Duur
 • Leerweg
Entree
Entree
Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Logistiek Medewerker
Logistiek Medewerker
Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Logistiek Supervisor
Logistiek Supervisor
Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Logistiek Teamleider
Logistiek Teamleider
Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
 • 3
 • 1
  • 1
  van 1
 • 6