Afwezig melden MBO College Poort

Wat moet je doen als je niet naar school kunt komen? Soms kun je niet naar school komen, bijvoorbeeld omdat je ziek bent. MBO College Poort heeft duidelijke regels over het melden van je afwezigheid.

Afwezig melden doe je via onderstaand formulier. Als je jonger bent dan 18 jaar, dient je ouder/verzorger het formulier in te vullen. Je afwezigheid voor dezelfde dag moet je voor 9.30 uur hebben ingediend. Word het formulier na 9.30 uur ingediend? Dan word de melding geregistreerd vanaf het tijdstip dat je het formulier hebt ingediend.
 
Ben je te laat? Dan regel je het verder volgens het beleid van de opleiding. Weet je niet hoe? Neem dan contact op met je studiecoach.
 
Geplande afspraken
Voor afspraken die van tevoren bekend zijn, zoals een feestdag, huwelijk, begrafenis of afspraak met een officiële instantie, kun je vooraf een verlofaanvraag indienen bij de manager van je opleiding. De opleidingsmanager beslist of je verlofaanvraag wordt goedgekeurd.
 
Langdurig afwezig
Als je langere tijd niet naar school kunt komen, dan loop je mogelijk achterstand op. Denk je dat dit het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact op met je studiecoach. Jullie bespreken dan samen hoe je achterstand zoveel mogelijk kunt voorkomen en later kunt inhalen.

Op school, maar eerder naar huis?
Meld je op school af bij de verzuimmedewerker of je studiecoach.
Afmelden voor vandaag? Dat moet voor 9.30 uur.
Wie doet deze aanvraag *:Telefoonnummer waarop je te bereiken bent
Telefonisch contact gewenst?:
Vandaag
Voor welke dag wil je je afmelden? (begindatum en tijd) Wil je je voor vandaag afmelden? Dat moet voor 9.30 uur, anders wordt de begintijd geregistreerd op tijd van indienen formulier.
Reden afwezigheid *:

Vandaag
Wanneer verwacht je weer terug te zijn?