Voorlichtings-avond studiekeuze

Voorlichtingsavond voor ouders en verzorgers op 1 oktober 2020 bij MBO College Almere en MBO College Poort.

Inschrijven voor reservelijst

De inschrijving voor de voorlichtingsavond op 1 oktober is gesloten vanwege de vele aanmeldingen. We zijn aan het kijken naar de mogelijkheid voor een andere datum en/of een digitale variant. Wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en je komt op de reservelijst te staan. We informeren je zodra we meer weten.

Informatie voorlichtingsavond

Voor u als ouder is het kiezen van een vervolgopleiding misschien wel net zo spannend als voor uw zoon of dochter zelf. Het kan best lastig zijn om een open gesprek over studiekeuze aan te gaan. En juist ouders spelen een grote rol in dit studiekeuzeproces. Tijdens deze voorlichtingsavond krijgt u inzicht in het studiekeuzeproces, uw rol in dat proces en u krijgt een aantal concrete tips die u in het gesprek met uw kind kunt toepassen.
 
Vragen die aan de orde komen zijn:
  • Hoe zit het studiekeuzeproces in elkaar?
  • Wat maakt het maken van een studiekeuze zo lastig?
  • Wat kunt u het beste wel of niet doen om uw kind te helpen?
  • Waar kunt u aanvullende informatie vinden?
Datum: nader te bepalen
Locatie: om aan coronarichtlijnen van het RIVM te voldoen, kan het zijn dat de nog te plannen voorlichtingsavond op meerdere locaties plaatsvindt (bij MBO College Almere of MBO College Poort). Hiervoor volgt later meer info. De voorlichtingsavond is gratis. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. 
 
Tijdens deze avond wordt geen inhoudelijke informatie gegeven over de mbo-opleidingen. Wilt u hier meer informatie over? Dan nodigen wij u van harte uit om onze open dagen te bezoeken.
 
Aantal personen *:

Mijn voorkeur *: