Diverse opleidingen en cursussen 

We bieden opleidingen en cursussen aan in diverse sectoren en op verschillende niveaus. En natuurlijk wordt er rekening gehouden met je werk en/of je gezin. Zo behoort het versneld halen van een diploma of certificaat tot de mogelijkheden. En vaak kun je de opleiding in de avonduren volgen. 

Of je je nu wilt om- of bijscholen, je vindt altijd de opleiding die bij je past!

€ 1.000 subsidie met het STAP-budget  

Vanaf 1 mei kun je weer gebruik maken van het STAP-budget. Met deze subsidie kun je jaarlijks tot € 1.000 ontvangen voor een opleiding, cursus of training. Zo kun je heel voordelig een opleiding of cursus volgen. En soms zelfs helemaal gratis!

» Lees meer over het STAP-budget 

Onze opleidingen en cursussen

Onze opleidingen en cursussen

voor volwassenen
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Nú € 1.000 subsidie

Nú € 1.000 subsidie

Met het STAP-budget

Subsidies en regelingen 

Jezelf ontwikkelen is het investeren waard! En het is natuurlijk mooi meegenomen als je daarbij gebruik kunt maken van bepaalde subsidies of regelingen.  Eén van die subsidies is het STAP-budget. Maar er zijn meer regelingen en subsidies. Zowel voor particulieren als bedrijven.  

» Lees meer over subsidies en regelingen op de website van SER

Voor bedrijven  

Medewerkers kunnen natuurlijk zelf een keuze maken uit ons ruime opleidingsaanbod voor volwassenen. Van korte cursussen en mbo-certificaten tot volledig erkende mbo-opleidingen. Maar het is ook mogelijk om maatwerk te leveren. Op basis van de specifieke wensen van je organisatie wordt in overleg een opleidingstraject opgezet waarbij rekening wordt gehouden met het niveau en de behoeften van de medewerkers. Dit kan zowel incompany als op een van onze eigen onderwijslocaties. 

» Lees meer over de mogelijkheden voor bedrijven  

Joke Smit College

Wil je als volwassenen (alsnog) je diploma mavo, havo of vwo halen? Dat kan via het Joke Smit College. Je kunt er één of meerdere vakken volgen of een compleet diploma halen.

» Meer informatie en aanmelden 

Taalonderwijs en inburgering 

We bieden diverse taalopleidingen aan. Daarnaast kun je bij ons de standaard inburgeringscursus volgen of de inburgeringscursus op MBO+ niveau. Verder verzorgen wij MBO + Taal trajecten. Deze bestaan uit opleidingen die gericht zijn op het behalen van een mbo-diploma en zijn speciaal voor mensen met een anderstalige achtergrond of mensen die extra taalondersteuning nodig hebben.

» Meer informatie over taalonderwijs en inburgering