Voor volwassenen

BIG-(her)registratie – Individueel Traject voor Zorgverleners van Buiten de EU

Contract
Voor volwassenen
Dit traject helpt je om de benodigde BIG-registratie als verpleegkundige in Nederland (en daarmee ook de EU) te verkrijgen.
MBO College Almere
Straat van Florida 1, Almere Buiten
-
Variabel
jun 2024
jul 2024
Cursus
Introductie

Waarom dit traject aan het ROC van Flevoland?

Heb je als verpleegkundige buiten de EU je diploma gehaald? Dan kun je bij de CBGV (Commissie Buitenlands Gediplomeerden Volksgezondheid) een diplomavergelijking doen. Hiermee kun je in het Nederlandse BIG-register opgenomen worden.

Als de CBGV aanvullende eisen stelt, geven zij je een advies over de te volgen stappen. Vaak gaat het om stage-uren en/of een aanvullende opleiding (zie ook: De Commissie Buitenslands Gediplomeerden Volksgezondheid).

Met dit CBGV-advies kun je je melden bij het ROC van Flevoland. We nodigen je dan uit om de mogelijkheden te bespreken en een advies voor maatwerktraject te geven.

Hoe ziet het traject eruit?

Het maatwerkprogramma dat we samenstellen is afhankelijk van het CBGV-advies. Daarbij is er aandacht voor vakinhoud en individuele ondersteuning. Je krijgt hulp van een ervaren coach met veel kennis van het vak en gestelde registratie-eisen. Waar nodig bieden we e-learnings met (geselecteerde) kennisitems of de mogelijkheid om lessen bij te wonen.

Tijdens de stage-uren onderhouden we contact met de praktijkopleider van de instelling waar je werkzaam bent en bieden we begeleiding. Je moet zelf zorgen voor een erkende stage- of werkplek.
Lees verder
Praktische informatie

Praktische informatie

De inhoud van het traject is gebaseerd op het CBGV-advies dat je meeneemt naar het intake-gesprek. Na afloop van het traject wordt er een verslag gemaakt en brengt de coach een advies uit richting de CBGV. Op basis daarvan zet de CBGV de BIG-registratie in gang.
Lees verder

Lees verder
Het eerste gesprek is gratis. Daarna wordt op basis van het CBGV-advies een maatwerktraject ontwikkeld. Daarvoor ontvang je een offerte waarin alle onderdelen zijn opgenomen.
Lees verder
Lees verder
Wil je je met jouw CBGV-advies aanmelden voor dit traject? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond.

E-mail: LLO@rocvf.nl
Telefoon: 036 549 59 35  
Lees verder
Locatie(s)

Locatie(s)

Klik op de marker of locatie voor meer informatie hierover.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Telefoon: Niet beschikbaar

Meer informatie Plan je route

 
Pagina inhoud

Voor welke locatie wil je je aanmelden?

Zit de opleiding die je wilt volgen vol? We willen je graag verder helpen! Neem contact op met het informatiecentrum.
Er is een profiel voor je aangemaakt
In je mailbox vind je de gegevens die je nodig hebt. Daarmee kun je je profiel bevestigen en doorgaan met aanmelden.
Geen open dagen voor deze opleiding
Brochure
BIG-(her)registratie – Individueel Traject voor Zorgverleners van Buiten de EU Ontvangen per post Downloaden als PDF
Meld je aan