Voor volwassenen

Werken met Baby's - Incompany Traject

Voor volwassenen
Introductie

Over de cursus Werken met Baby's

Werken met Baby's wordt als groepstraining aangeboden voor bedrijven die hun medewerkers willen opleiden. Deze cursus geeft pedagogisch medewerkers verdieping in het werken met baby's. Zij ontwikkelen vaardigheden om hun handelen zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de baby’s.

De startdata en opleidingslocatie(s) worden in overleg met uw organisatie vastgesteld. 

Programma

Het lesprogramma wordt aangeboden in 5 dagdelen van 3 uur. Daarnaast krijgen de deelnemers huiswerk- en praktijkopdrachten mee. Voor de praktijkopdrachten is het belangrijk dat de deelnemers werken op een babygroep of daar mee kunnen draaien.

Op basis van de opdrachten en de reflecties bouwen de deelnemers een portfolio op. Het programma wordt afgesloten met een praktijkexamen. 

De totale studiebelasting is 240 uur. Deze belasting bestaat uit de lessen, de huiswerkopdrachten en de praktijkopdrachten. 
Lees verder

Wat leer je tijdens de cursus Werken met Baby's?

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling en basisbehoeften van de baby hechting, interactievaardigheden, spelontwikkeling, begeleiden en stimuleren, observeren en taalontwikkeling.
Lees verder

Certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen deelnemers het erkende certificaat Werken met Baby’s  Dit certificaat is IKK-proof en erkend door de branche Kinderopvang.
Lees verder
Praktische informatie

Praktische informatie

Om met de cursus Werken met Baby's  te kunnen starten, moet de deelnemer de opleiding Pedagogisch Medewerker (N3) of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (N4) hebben afgerond. Daarnaast werken de deelnemers in een erkend leerbedrijf. 

Lees verder

Lees verder
Voor informatie over de aanmelding en andere vragen over de cursus Werken met Baby's. kunt u contact opnemen met Jacqueline van Egmond.

E-mail: LLO@rocvf.nl
Telefoon: 036 549 59 35
Lees verder
Lees verder
Pagina inhoud
Geen open dagen voor deze opleiding
Brochure
Werken met Baby's - Incompany Traject Ontvangen per post Downloaden als PDF