Voor bedrijven

Het ontwikkelen van medewerkers is het investeren waard. Het op peil houden van de vakkennis en vaardigheden van je medewerkers is van onschatbare waarde voor je bedrijf of organisatie. Naast het bijscholen van je medewerkers, kun je ook denken aan omscholingstrajecten.  

Maatwerk 

Medewerkers kunnen natuurlijk zelf een keuze maken uit ons ruime opleidingsaanbod voor volwassenen. Van korte cursussen en mbo-certificaten tot volledig erkende mbo-opleidingen. Maar het is ook mogelijk om maatwerk te leveren. Op basis van de specifieke wensen van je organisatie wordt in overleg een opleidingstraject opgezet waarbij rekening wordt gehouden met het niveau en de behoeften van de medewerkers. Dit kan zowel incompany als op een van onze eigen onderwijslocaties.  

Subsidies en financiële regelingen 

Als bedrijf kun je vaak gebruik maken van subsidies of financiële regelingen voor scholing. Hierdoor kunnen de kosten een stuk lager uit vallen. Je leest er meer over op de site van de SER

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Jacqueline van Egmond door een mail te sturen naar LLO@rocvf.nl of te bellen naar 036-5495935.

Contactgegevens van onze colleges


MBO College Almere
Straat van Florida 1
1334 PA Almere Buiten
Telefoon: (036) 549 59 00
informatiecentrum@rocvf.nl
 
MBO College Lelystad
Agorawagenplein 1
8224 KP Lelystad
Telefoon: 0320 - 23 75 00
informatiecentrum@rocvf.nl
 
MBO College Poort
Winterspelenplein 25
1362 LE Almere Poort
Telefoon: (036) 549 59 00
informatiecentrum@rocvf.nl