Voor bedrijvenAls werkgever bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers is vrijwel altijd het investeren waard. Gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn namelijk voor bedrijven van onschatbare waarde. Of het nu gaat om het op peil houden van vakkennis of het bij- of omscholen van medewerkers, wij helpen je daar graag bij.

Opleidingsaanbod voor volwassenen

Op zoek naar een geschikte opleiding voor medewerkers? Op onze website is een ruim aanbod aan opleidingen voor volwassenen te vinden. Van korte cursussen tot volledig erkende mbo-opleidingen. En in meer dan vijftien sectoren. Zo is er voor iedereen wel een opleiding of cursus te vinden die aansluit bij de opleidingswensen.

Maatwerk

Naast ons reguliere opleidingsaanbod voor volwassenen bieden wij ook maatwerk. Op basis van specifieke wensen van de organisatie wordt dan in overleg een op maat gemaakt opleidingstraject opgezet. Zo sluiten de opleidingswensen nog beter aan en leren medewerkers precies dat wat voor hen belangrijk is. Onze op maat gemaakte opleidingstrajecten kunnen zowel incompany als op een van onze eigen onderwijslocaties gegeven worden.
 

Praktijkleren met de praktijkverklaring

Het behalen van een mbo-diploma of mbo-certificaat is niet voor iedereen even eenvoudig. Praktijkleren met de praktijkverklaring biedt dan uitkomst. De werknemer of werkzoekende volgt een programma met praktijkwerkzaamheden bij een erkend leerbedrijf. Het gaat om eenvoudige werkzaamheden van een bestaande mbo-opleiding op niveau 1 of 2, die de deelnemer volledig op de werkvloer kan aanleren. Worden de werkzaamheden met een positief resultaat afgerond, dan ontvangt de deelnemer een praktijkverklaring.

» Lees meer over praktijkleren met de praktijkverklaring

Subsidies en financiële regelingen 

Als bedrijf kun je vaak gebruikmaken van subsidies of financiële regelingen voor scholing. Zo wordt het opleiden van medewerkers een stuk voordeliger. Meer informatie over deze financiële mogelijkheden vind je op de site van de SER

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond via LLO@rocvf.nl of bel naar (036) 549 59 35.

Contactgegevens van onze colleges


MBO College Almere
Straat van Florida 1
1334 PA Almere Buiten
Telefoon: (036) 549 59 00
informatiecentrum@rocvf.nl
 
MBO College Lelystad
Agorawagenplein 1
8224 KP Lelystad
Telefoon: 0320 - 23 75 00
informatiecentrum@rocvf.nl
 
MBO College Poort
Winterspelenplein 25
1362 LE Almere Poort
Telefoon: (036) 549 59 00
informatiecentrum@rocvf.nl