Maak je Studie­keuze Weken

Het hele jaar meelopen

Wil jij volgend schooljaar starten met een mbo-opleiding, maar weet je nog niet 100% zeker welke opleiding? Loop dan eens mee bij een opleiding. Zo ontdek je wat écht bij jou past. Je kunt het hele jaar door meelopen. Bekijk het aanbod op deze pagina.

Maak je Studiekeuze Weken

Tijdens de Maak je Studiekeuze Weken (van 5 februari t/m 1 maart 2024) zijn er extra veel meeloopmomenten voor je ingepland en kun je een gesprek voeren met een studiekeuzeadviseur. Daarnaast is er ook een informatieavond speciaal voor ouders.

Op dit moment kun je je nog niet inschrijven voor de activiteiten van de Maak je Studiekeuze Weken (van 5 februari t/m 1 maart 2024). Houd deze pagina goed in de gaten om te zien vanaf wanneer inschrijven mogelijk is.

Welke activiteiten zijn er?

Er zijn verschillende studiekeuzeactiviteiten tijdens de Maak je Studiekeuze Weken.

Meelopen bij een opleiding

Wil je écht ontdekken hoe het is om een opleiding te volgen bij het ROC van Flevoland? Kom dan een keer meelopen bij een opleiding! Zo kun je goed de sfeer proeven en krijg je een beter beeld van de opleiding.

Studiekeuzeadviseur spreken

Wil je graag advies van iemand die onze opleidingen heel goed kent? Dan kun je een persoonlijk studiekeuzegesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar wat jouw wensen zijn en welke opleiding daar goed bij past.

Online informatieavond voor ouders

Hoe help ik mijn kind met kiezen? Een vraag die bij veel ouders speelt. Tijdens een online informatieavond geven we tips en tricks over hoe ouders hun kind kunnen begeleiden bij hun studiekeuze.

Hoe kan ik mij inschrijven?

De Maak je Studiekeuze Weken duren vier weken en zijn van maandag 5 februari t/m vrijdag 1 maart 2024. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen activiteiten. Binnenkort kun je je op deze pagina inschrijven voor de activiteiten. Houd de pagina dus goed in de gaten!

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een opleiding? Je kunt altijd contact opnemen met ons Informatiecentrum. Je kunt ons bereiken via 0900 – 0918 of stuur een e-mail naar informatiecentrum@rocvf.nl.