MBO Next

  

MBO Next is er voor (bijna) afgestudeerde studenten van MBO College Almere en MBO College Poort.

Wat is MBO Next?

Misschien ga je verder met studeren, werken of neem je eerst een tussenjaar. MBO NEXT bereidt je voor op jouw ‘next’ step, met coaching of via masterclasses.  Via de MBO Next Community blijf je verbonden met je (oud) medestudenten, docenten en het college. Netwerken wordt in deze tijd steeds belangrijker en met MBO Next ook steeds leuker!

Masterclasses

De masterclasses helpen jou met het voorbereiden op je next step, bijvoorbeeld richting de arbeidsmarkt.. De masterclasses worden gegeven door professionals uit het werkveld. Wat leer je tijdens de masterclasses? We helpen jou met het ontdekken waar je goed in bent en het omschrijven van je vaardigheden en kwaliteiten. Zo heb jij straks een super pitch wanneer je gaat solliciteren of presenteren bij een bedrijf! Ook geven we masterclasses waarbij je leert een netwerk op te bouwen via LinkedIn en je jouw CV en motivatiebrieven versterkt. 

Coaching 

Weet jij nog niet wat jij wilt doen na het diplomeren of weet jij wat je wilt doen, maar weet jij niet hoe je het voor elkaar krijgt? Dan is een gesprek met een next coach wel iets voor jou! Onze coaches gaan individueel met jou in gesprek. Deze gesprekken zijn gericht op wat jij nodig hebt om jou op de volgende stap voor te bereiden. 

Blijf jezelf ontwikkelen! 

Sluit je aan bij de MBO Next Community en volg onze workshops en masterclasses. Bouw je netwerk op door contact te leggen met oud-studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven. Hiermee versterk je jouw positie en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. 
 
Inschrijven is gratis, we houden je per mail op de hoogte en je kunt je te allen tijde afmelden. Je kunt ook in contact komen met onze coaches door een mailtje te sturen naar mbonext-almere@rocvf.nl. Houd ook zeker onze Instagram (@mbonextalmere) in de gaten!

Meld je aan voor MBO Next

Wil je worden teruggebeld? *: