Samenwerken

Er zijn veel mogelijkheden om met ons samen te werken. We hebben ook opleidingen voor uw bedrijf of organisatie.

Veel mogelijkheden

Samenwerken met ROC van Flevoland biedt veel mogelijkheden. ROC van Flevoland streeft naar een duurzame relatie met het bedrijfsleven. Dat wil zeggen: het bedrijfsleven en de opleidingen van ROC van Flevoland geven samen vorm aan het onderwijs.
 
In samenwerking met het bedrijfsleven wil ROC van Flevoland investeren in mensen door een brug te slaan naar werk, een vervolgopleiding en een goede plek in de samenleving. ROC van Flevoland werkt resultaatgericht.
 
Samenwerking kan bestaan uit:
  • Wederzijdse ondersteuning d.m.v. kennis en faciliteiten en afspraken over stageplaatsen
  • Het gezamenlijk aanbieden van hoogwaardige mbo-opleidingen
  • Het aanbieden van op maat gemaakte groepstrajecten voor werknemers

Cursussen & Trainingen

Zoekt u een opleiding of scholing voor uw medewerkers?
 
De Bedrijfsschool Zorg biedt op maat gemaakte groepstrajecten, zoals opleidingen, cursussen en trainingen, voor medewerkers die werkzaam zijn in een zorg- of welzijnsorganisatie.
 
Binnen het Leerplein BBL verzorgen wij voor alle technische opleidingen de bbl-lessen in de richtingen Werktuigbouw, Installatietechniek of Elektrotechniek. Deze manier van leren zorgt ervoor dat studeren en een diploma halen (een leven lang leren) voor meer werknemers en jongeren bereikbaar wordt. Tevens kunnen wij technische maatwerktrainingen voor u verzorgen.
 
» Overzicht Cursussen & Trainingen 

Nieuwsbrief Techniek

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom activiteiten van de afdeling Techniek. Bijvoorbeeld nieuws over opleidingen, de vraag naar stagiaires of deelname aan evenementen.

Inkoopvoorwaarden

» Algemene Inkoopvoorwaarden Diensten
» Algemene Inkoopvoorwaarden Leveringen
» Algemene Inkoopvoorwaarden bij ICT Overeenkomsten
Meld u aan voor de nieuwsbrief Techniek.