Horeca & Facilitair

Introductie

Is werken in deze sector iets voor jou?

Opleidingsflyer als PDF downloaden

De onderstaande opleidingsflyer en bijbehorende brochure kun je hieronder downloaden

Opleidingsflyer aanvragen via e-mail

Het opleidingsflyer en bijbehorende brochure zitten in jouw mailbox

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

Voer uw gegevens in

Vooropleiding
Leerjaar

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

De onderstaande opleidingsflyers en brochures komen jouw kant op

Binnen 5 werkdagen zullen de onderstaande opleidingsflyers en brochures bij je thuis worden afgeleverd.

Welke opleiding vind je het meest interessant?



Naar brochures
Als je kiest voor een opleiding Horeca & Facilitair bij het ROC van Flevoland, dan ga je voor een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde in het vak waar de klant koning is. Ben je servicegericht, flexibel, stressbestendig en weet je van aanpakken? Heb jij een passie voor lekker eten? Dan beschik jij over de juiste ingrediënten voor een geslaagde carrière in de horeca.

De klant is koning

Of je nu in een hotel, restaurant of café werkt, je doet je uiterste best om het gasten naar de zin te maken. Je krijgt praktijkgericht onderwijs. In de vakopleidingen zoals Kok of Gastheer / -vrouw, ligt de nadruk op het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Je leert alles wat je nodig hebt voor het vak, dus ook uitstekende sociale vaardigheden.

Tijdens de managementopleiding komen naast gedegen vakkennis ook alle managementvaardigheden aan bod. Je leert hoe je een bedrijfsplan opstelt, marktonderzoek doet en hoe je leiding geeft. 

Lees verder

Waarom Horeca & Facilitair bij het ROC van Flevoland?

  • Zowel de opleiding Zelfstandig Werkend Kok en Zelfstandig Werkend Gastheer / -vrouw bieden we in een gecombineerde leerweg aan. De fijne kneepjes van het vak leer je in het eerste jaar intensief op school (BOL ), in het tweede en derde jaar pas je ze vakkundig in de praktijk toe (BBL)

  • Onze horecastudenten doen in ons lesrestaurant al praktijkervaring op. Studenten, medewerkers en mensen van buiten de school kunnen daar voordelig lunchen en dineren

  • Wij hebben een ‘vakroute’. Dit is een versnelde opleidingsroute om met een mbo 2-diploma een mbo 3-diploma te halen. Speciaal bedoeld voor studenten die verder willen leren in hun vakrichting en al veel vakkennis hebben door hun mbo 2-diploma

Lees verder

Opleidingen binnen deze sector

Filter opleidingen
  • Colleges
  • Niveau
  • Duur
  • Leerweg
Entree

Entree

Leerweg BOL
Niveau 1
Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker

Leerweg BOL
Niveau 2
Gastheer /-vrouw

Gastheer /-vrouw

Leerweg BOL
Niveau 2
Kok

Kok

Leerweg BOL
Niveau 2
Manager / Ondernemer Horeca

Manager / Ondernemer Horeca

Leerweg BOL
Niveau 4
Servicemedewerker

Servicemedewerker

Leerweg BOL
Niveau 2
Zelfstandig Werkend Gastheer /-vrouw

Zelfstandig Werkend Gastheer /-vrouw

Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok

Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
  • 3
  • 1
    • 1
    van 1
  • 6