Luchtvaartstudenten halen handtekeningen op voor campagne 'Lelystad Airport moet door'

De studenten zetten zich in voor de opening van Lelystad Airport voor vakantiecharters op de oorspronkelijk geplande datum, 1 april 2019. Tegenstanders willen uitstel om te laten onderzoeken of de geplande lage aanvliegroutes over omringende regio's gewijzigd kunnen worden. Bij verschillende lokale bedrijven verzamelden de stewardessen in spe handtekeningen. 

De actiegroep 'Lelystad Airport Moet Door' zal op dinsdag 19 december de handtekeningen overhandigen aan de vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat.  

Ander nieuws

Nieuws Jaarmagazine 2024 verschenen Ons jaarmagazine 2024 is verschenen! Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin op onze colleges veel aandacht was voor de...
Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Bekijk al het nieuws