Nieuwe lichting rondt LC-scholingstraject af

Op feestelijke wijze kregen zij hun post-hbo-diploma uitgereikt. In twee jaar tijd hebben de deelnemers drie modules doorlopen; Klassenmanagement en Kwaliteitszorg zijn verplichte kost waarnaast ze konden kiezen tussen de module Onderwijslogistiek en Docentenstage. In totaal is de studiebelasting van de hele LC-scholing 226 uur, waarvan 176 contacturen. Er wordt dus nogal wat gevraagd van de deelnemers, deze diplomering is dan ook een kroon op hun werk.

Naast beeldmateriaal en presentaties van de trainers, sprak Edo de Jaeger, voorzitter Raad van Bestuur, zijn waardering uit over de prestaties van de deelnemers. Daarna gingen de kersverse LC-docenten met hun gasten (van baby tot opa en oma) naar de verschillende zalen waar ze werden toegesproken door hun leidinggevende of directeur. Er waren veel lovende woorden over de inspanningen die de docenten hebben moeten leveren om deze scholing goed af te kunnen ronden. Hierbij werd ook van het thuisfront het nodige gevraagd, aangezien de scholing tot in de avond doorging. Na het officiële deel hebben de avond afgesloten met eten, muziek en goed gezelschap van collega's en hun familie en vrienden.

We zijn heel trots dat er een lichting LC-docenten bijgekomen is. Hiermee geven we weer een nieuwe boost aan onze onderwijskwaliteit. Van harte gefeliciteerd geslaagde docenten!

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Nieuws Bert Beun nieuw lid Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland Bert Beun treedt per 1 februari 2024 toe tot de Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland, als lid van de Raad van Toezicht en...
Bekijk al het nieuws