Student ROC van Flevoland genomineerd voor NLF-prijs
Afgelopen zaterdag kregen de deelnemers in Theater De Muze in Noordwijk de kans zich tegenover de jury te presenteren. Daarnaast werden interviews met de luchtvaartstudenten gehouden. De ROC van Flevoland-student maakte indruk op de jury en sleepte de nominatie in de wacht.

'Docenten van de opleiding Steward / Stewardess en mijn stagebedrijf hebben mij opgegeven voor deze prijs. Ik denk dat zij mij aangemeld hebben omdat ik zeer ambitieus ben en altijd meer wil bereiken. Ik weet zeker dat ik later in de luchtvaart wil gaan werken', aldus Marvin.   

Tijdens het NLF-gala op 27 oktober in Hotel van Oranje in Noordwijk zal bekend worden gemaakt wie de titel 'Excellente mbo’er van 2017' mag gaan dragen.

De NLF-awards zijn in het leven geroepen om het belang van en de belangstelling voor de Nederlandse lucht- en ruimtevaart te bevorderen. 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girlsday Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girlsday. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws