3 bronzen medailles tijdens Skills The Finals
Tijdens de finale van Skills Heroes voerden de studenten opdrachten uit in hun vakgebied die vervolgens werden beoordeeld door experts uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Variërend van aankomende koks, modeontwerpers, kappers, hotelreceptionistes tot aan verzorgenden individuele gezondheidszorg.

Danique van Ingen studeert Verzorgende IG op MBO College Almere en werd derde van Nederland bij de vakwedstrijd Verzorgende IG. “Het waren drie spannende, maar ook wel lange dagen. Daarom ben ik blij dat mijn docent Joyce erbij was om mij te steunen. Ik heb mijn uiterste best gedaan en enorm genoten. Het is een hele gave ervaring waar je veel van leert. Om dan derde van Nederland te worden is het perfecte cadeautje. Ik ben super blij en trots en had niet verwacht dat ik zo hoog zou eindigen. Ik heb het uiteraard gevierd met familie en vriendinnen en ben nog aan het nagenieten van de hele ervaring. ”

Lorenzo Sandvliet en Kelvyn Frisch studeren Assistent Manager op MBO College Poort en streden voor de titel ‘Beste vakteam Internationaal Ondernemen’. Ook zij wonnen een bronzen medaille. “We gingen voor de winst, maar zijn heel blij met een derde plaats. Het is toch erkenning voor je werk. Het was een mooie en leerzame ervaring en erg leuk om met de andere kandidaten op te trekken.”

Lees hier de interviews met de Skills The Finals deelnemers. Hierin kun je lezen hoe de kandidaten zich hebben voorbereid op de vakwedstrijden.

 

Ander nieuws

Nieuws Jaarmagazine 2024 verschenen Ons jaarmagazine 2024 is verschenen! Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin op onze colleges veel aandacht was voor de...
Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Bekijk al het nieuws