Benoeming nieuw lid Raad van Bestuur voor ROC van Amsterdam – Flevoland

Gaby Allard studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde daar haar Bachelor in Arts-Dans. Momenteel is zij bezig met haar promotieonderzoek aan de Canterbury Christ Church University.

Sinds 2003 werkt Gaby in het hoger beroepsonderwijs waar ze van coördinator doorgroeide naar directeur/bestuurder. Haar laatste functie is die van directeur van de Academie voor Theater en Dans bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Daarnaast is zij voorzitter van het Sectoraal Advies College Hoger Kunst Onderwijs.

Het nieuwe lid Raad van Bestuur zal zich met name concentreren op de aandachtsgebieden onderwijs en kwaliteitszorg en is portefeuillehouder van een aantal mbo-colleges. Gaby Allard is 49 jaar en moeder van 2 kinderen.

Renate Litjens, voorzitter Raad van Toezicht: “Met de komst van Gaby Allard hebben wij gekozen voor een jonge, ambitieuze bestuurder. Met haar benoeming waarborgen we de continuïteit van de organisatie en is er voldoende tijd voor een gedegen inwerkperiode en een warme overdracht.”

Gaby Allard is blij met haar benoeming: “Het middelbaar beroepsonderwijs is de motor van onze economie. De afgelopen jaren heb ik mij vol passie ingezet voor de ontwikkeling van studenten en het creëren van een aantrekkelijke, innovatieve leer- en werkomgeving. Ik kijk er bijzonder naar uit dit vanaf september bij het ROC van Amsterdam - Flevoland, samen met bedrijven in de Metropool Regio Amsterdam, voort te zetten. Ik zal me als lid van de Raad van Bestuur met volle overtuiging inzetten om het maximale uit onze studenten, medewerkers en mezelf te halen voor dit doel.”
 

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Nieuws Bert Beun nieuw lid Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland Bert Beun treedt per 1 februari 2024 toe tot de Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland, als lid van de Raad van Toezicht en...
Bekijk al het nieuws