Student Dimitri Heijenberg Talent van het jaar; Medidis Beste Leerwerkbedrijf van Lelystad
Foto: door Studio Wierd (Dimitri, vierde van links)

Bijbanenmarkt

Voorafgaand aan de prijsuitreiking vond in het Atolplaza de Bijbanenmarkt plaats. Diverse Lelystadse bedrijven presenteerden zich aan geïnteresseerde jongeren die nog voor de zomer een baantje willen bemachtigen. Studenten van MBO College Lelystad waren aanwezig om de juiste match te vinden met dat ene leuke bedrijf.
De studenten waren erg enthousiast en er zijn veel matches gemaakt.

Inspirerende sprekers
Tijdens het event waren er verschillende inspirerende sprekers aanwezig die de studenten toespraken. Zo was Ynzo van Tony's Chocolonely was aanwezig. Hij vertelde zijn inspirerende verhaal over het ontstaan van het idee, de bedrijfsfilosofie en het verhaal achter de cacao. Ook Remy Bonjasky, de 3-voudig wereldkampioen K1, gaf een motiverende presentatie. Hij sprak over ambitie en doorzettingsvermogen. 
 

Dimitri Heijenberg Talent van het Jaar
Student van het MBO College Lelystad Dimitri loopt stage bij Welzijn Lelystad. Zijn stagebegeleider Brenda Bos is erg trots op hem. "Zodra ik de kans krijg, bied ik hem de eerstvolgende baan aan die er binnen ons team vrijkomt", aldus een zeer tevreden begeleider.

De Leerwerkverkiezing is een initiatief van het Lelystad Akkoord. Een samenwerking tussen overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen.

 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws