Gefeliciteerd: finalisten van Skills The Finals!
Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Via een voorronde of selectie op school hebben de studenten zich gekwalificeerd voor de nationale finale wedstrijden. Daar strijden ze om de titel​ beste vakman of vakvrouw van Nederland in hun vakgebied! 

Let the battle begin 

De afgelopen maanden is er in verschillende vakgebieden gestreden in diverse voorrondes en battles tussen mbo-colleges. We zijn trots dat zevenentwintig deelnemers het ROC van Amsterdam-Flevoland tijdens de finale in maart vertegenwoordigen. Door corona gaan de deelnemers dit jaar rechtstreeks naar de finale en vinden de finalewedstrijden plaats bij diverse mbo-scholen in het land. Wij organiseren zelf vier van deze kampioenschappen.

De NK’s Schoonheidsspecialist en Kapper vinden plaats op MBO College Zuid. Bij MBO College Zuidoost strijden ze om de titel bij het NK Directiesecretaresse. De NK Hotelreceptie vindt plaats in het hotel NH Amsterdam Zuid. Dit is ook het hotel, waar het ROC van Amsterdam met ondersteuning van de gemeente Amsterdam het mogelijk maakt dat 750 studenten uit de hospitality-sector weer aan de slag kunnen in de praktijk.

Op weg naar het NK in maart 2021

De komende maanden gaan de finalisten samen met de vakdocenten trainen en zich voorbereiden op het NK Skills The Finals.

In dit filmpje zie je een impressie van de v​​​​​​oorronde voor hotelreceptionist.

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Nieuws Bert Beun nieuw lid Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland Bert Beun treedt per 1 februari 2024 toe tot de Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland, als lid van de Raad van Toezicht en...
Bekijk al het nieuws