Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland winnen tijdens Skills The Finals

Goud!

De afgelopen dagen vonden in Leeuwarden de finales van dé vakwedstrijden voor mbo’ers plaats, genaamd Skills The Finals. Studente Michelle Kersten van MBO College Centrum mag zich de beste facilitair dienstverlener van Nederland noemen. Studente Esmee van Logchem van MBO College Centrum mocht ook een gouden medaille in ontvangst nemen in de categorie patissier. Miranda Kok van MBO College Poort behaalde de eerste plaats als verkoopspecialist.

Vijftien studenten van het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland kwalificeerden zich voor de finale en streden om de nationale titel. Tijdens de finale voerden de studenten opdrachten uit in hun vakgebied die vervolgens werden beoordeeld door experts uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Variërend van aankomende koks, modeontwerpers, vliegtuigtechnici, hotelreceptionistes tot aan juridische dienstverleners.

Zilveren en bronzen medailles

Naast de drie gouden medailles mochten de studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland ook twee zilveren en een bronzen medaille in ontvangst nemen. Student Marcel Ruiter van MBO College Airport mocht een zilveren medaille in ontvangst nemen op het onderdeel vliegtuigtechniek. Studente Hadassah van der Jagt behaalde zilver in de categorie hotelreceptie. Studente Gwen Simons van MBO College Zuid won als schoonheidsspecialiste een bronzen medaille.

Over Skills The Finals

De afgelopen maanden gingen honderden mbo’ers de Skills-competitie met elkaar aan in diverse vakrichtingen. Uiteindelijk kwalificeerden de beste talenten, waaronder dus vijftien studenten van het ROC van Amsterdam – Flevoland, zich voor Skills The Finals. Kijk voor meer informatie op de website van Skills.
 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws