Lees het Digitaal Magazine Practoraten online
Docenten en studenten doen zelf onderzoek
Een practoraat is een expertiseplatform waarin onderzoek gedaan wordt onder leiding van een practor. Ontdek waar de vijf verschillende practoraten binnen het ROC van Amsterdam - Flevoland voor staan en welke doelen zij hebben.

Ieder practoraat werkt op een eigen innovatieve manier aan vraagstukken. Docenten en studenten worden hierbij betrokken en doen zelf onderzoek. Bij ieder practoraat speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Peter Hulskemper, practor bij het Practoraat Airport & Aviation: “We leiden niet alleen op voor het beroepenveld, maar ook voor de aarde.”

De vijf practoraten die zijn uitgelicht:
  • Practoraat Airport & Aviation
  • Practoraat Energietransitie & Human Capital
  • Practoraat Circulaire Regionale Economie
  • Practoraat Sports, Health & Exercise
  • Practoraat Creatief Vakmanschap (afgerond)

Veel leesplezier!

» Naar het Digitaal Magazine Practoraten


 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws