Nieuwe publicatie 'Samen wendbaar' van het ROC van Amsterdam - Flevoland
In Samen wendbaar wordt meer verteld over de publiek-private samenwerkingen die het ROC van Amsterdam - Flevoland rijk is. Hierin werken diverse partners samen om onderwijs en arbeidsmarkt nauw op elkaar te laten aansluiten.

De publicatie neemt je mee langs praktijkvoorbeelden van getoonde creativiteit, flexibiliteit en veerkracht, die voortkomen uit de samenwerkingsverbanden. Ook in turbulente tijdens zoals deze, houden de partners elkaar stevig vast. De twaalf publiek-private samenwerkingen die voorkomen in de publicatie hebben onder leiding van Alma Kerling, programmamanager, een community gevormd om van elkaar te leren en inspiratie op te doen.

» Lees de publicatie

Bekijk video van de boekpresentatie:

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Nieuws Bert Beun nieuw lid Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland Bert Beun treedt per 1 februari 2024 toe tot de Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland, als lid van de Raad van Toezicht en...
Bekijk al het nieuws