ROC van Flevoland start Digilab Flevoland
Digilab Flevoland is voor ondernemers die nog nooit iets met deze onderwerpen hebben gedaan. En ook voor ondernemers die zelf al hebben geëxperimenteerd met deze thema’s. Het doel is ondernemers te helpen bij de vraagstukken waar ze tegenaan lopen en laat studenten uit de regio bij bedrijven uit de regio leren.

Digilab Flevoland helpt bedrijven om aan de slag te gaan met digitalisering. Het doel is om bedrijven te helpen om hierdoor een stukje beter, sneller én slimmer te worden. De studenten van Digilab Flevoland zijn geen medewerkers van een commercieel bedrijf, dus dat betekent wel dat er altijd een leercomponent in de opdracht zit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deelname aan Digilab Flevoland is gratis voor ondernemers. Het kost ondernemers ongeveer één uur per week aan tijd. Ondernemers begeleiden de studenten niet zelf, maar worden wel gevraagd om hun kennis over hun bedrijf met de studenten te delen. Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg afgestemd.

Digilab Flevoland is een samenwerking van het ROC van Flevoland, Windesheim, ROC Friese Poort, Rabobank, Ministerie van Economische zaken, Win4All, Horizon, DGTL District, ACE en MTH Accountants.

Op www.digilabflevoland.nl zijn voorbeelden te vinden waar de studenten van Digilab Flevoland bij helpen en wat het lab kan opleveren. Bedrijven kunnen zich hier ook aanmelden als ze interesse hebben om deel te nemen.

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws