Benoeming nieuw lid Raad van Bestuur voor ROC van Amsterdam - Flevoland
Bijar studeerde bedrijfseconomie en later Strategy and Innovation aan de Radboud Management Academy. Na zijn studie bedrijfseconomie heeft Bijar als consultant op gebied van finance, control en organisatieontwikkeling aan diverse interim opdrachten gewerkt in onder andere de energie-, en zorgsector. In 2012 is hij begonnen bij Tergooi ziekenhuizen en was o.a. verantwoordelijk voor de medisch ondersteunende diensten en een aantal zorgeenheden. Daarnaast was hij bestuurder van Regionaal Medisch Centrum voor eerstelijns zorg Gooi en Vechtstreek. In 2018 heeft Bijar de overstap gemaakt naar Santiz ziekenhuizen als lid Raad van Bestuur. Sinds 2021 is hij actief bij het interim bestuur Hartcentrum Isala. Vanuit zijn bestuurlijke rollen heeft hij sinds 2012 diverse strategie-, digitaliserings-, en verandertrajecten begeleid, innovaties en IT aangestuurd en heeft hij ervaring opgedaan met nieuwbouw en huisvesting.

Als nieuw lid Raad van Bestuur zal hij zich met name concentreren op de aandachtsgebieden bedrijfsvoering en financiën en is hij portefeuillehouder van een aantal centrale diensten en mbo-colleges.

Renate Eringa, voorzitter Raad van Toezicht: “Met de komst van Bijar Altalabani hebben wij gekozen voor een jonge, ambitieuze en resultaatgerichte bestuurder met ruime ervaring op gebied van bedrijfsvoering, financiën en digitalisering. We zien in Bijar een verbindende, inspirerende leider en bruggenbouwer.”

Bijar Altalabani is blij met  zijn benoeming: “Ik kijk er naar uit om samen met leerlingen, studenten, medewerkers en natuurlijk collega-bestuurders, een bijdrage te leveren aan een waardevolle leeromgeving in de Metropoolregio Amsterdam.”

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws