MBO College Poort start Eventbureau

Toffe concepten

Poort of Events richt zich op de organisatie van events in Flevoland. “Dit kunnen allerlei typen events zijn”, vertelt Van der Kust. "Van een afscheidsfeestje, de organisatie van een buurtfeest, sportdag op een school tot het meehelpen met de organisatie van een festival of het opzetten van een activatie voor een tof merk. We zetten dan echt een totaalconcept neer.

We starten samen met de opdrachtgever met een intensieve brainstorm en dagen onszelf uit om vooral out of the box te denken. Uit zo’n sessie komen de wildste ideeën. En dan is het de kunst om daar een realistisch project van te maken. Daarna gaan we aan de slag met de uitvoering en organisatie. Ik kijk hier samen met de studenten enorm naar uit."

Begeleiding door professionals

Van der Kust heeft zelf 30 jaar ervaring met het organiseren van events. "Ik vind het heerlijk om te werken met jonge mensen en mijn ervaring over te brengen. Dit doen we samen met docenten en professionals uit de wereld van events. Zo krijgen studenten een zo breed mogelijk beeld van de evenementenbranche en doen ze ontzettend veel ervaring op.

In eerste instantie gaan studenten van de opleiding Evenementenorganisatie bij het nieuwe eventbureau aan de slag. In de toekomst is het de bedoeling dat ook studenten van bijvoorbeeld de opleiding Marketing & Communication Specialist, Media & Vormgeving en Business Administration & Control Specialist stage bij ons kunnen lopen. Zodat we kunnen uitgroeien tot een volwaardig eventbureau."

Meer weten?

Wil je een event organiseren? En ben je nieuwsgierig naar hoe wij je kunnen helpen? Stuur een e-mail naar info@poortofevents.nl.

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Nieuws Verhuizing opleidingen Media & Vormgeving naar MBO College Poort Met ingang van schooljaar 2023-2024 verhuizen de opleidingen Mediavormgever en Content Creator van MBO College Almere naar MBO College Poort. Dit... MBO College Poort
Nieuws Ondertekening samenwerking Politie en MBO College Almere In december ondertekenden Politie Eenheid Midden-Nederland (district Flevoland) en MBO College Almere een samenwerkingsovereenkomst voor het... MBO College Almere
Bekijk al het nieuws

:

Storing telefonie

Let op: door een storing zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar.

We hopen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. In geval van nood of gevaar kun je bellen met ons noodnummer 026 372 4400.