MBO College Poort start Eventbureau

Toffe concepten

Poort of Events richt zich op de organisatie van events in Flevoland. “Dit kunnen allerlei typen events zijn”, vertelt Van der Kust. "Van een afscheidsfeestje, de organisatie van een buurtfeest, sportdag op een school tot het meehelpen met de organisatie van een festival of het opzetten van een activatie voor een tof merk. We zetten dan echt een totaalconcept neer.

We starten samen met de opdrachtgever met een intensieve brainstorm en dagen onszelf uit om vooral out of the box te denken. Uit zo’n sessie komen de wildste ideeën. En dan is het de kunst om daar een realistisch project van te maken. Daarna gaan we aan de slag met de uitvoering en organisatie. Ik kijk hier samen met de studenten enorm naar uit."

Begeleiding door professionals

Van der Kust heeft zelf 30 jaar ervaring met het organiseren van events. "Ik vind het heerlijk om te werken met jonge mensen en mijn ervaring over te brengen. Dit doen we samen met docenten en professionals uit de wereld van events. Zo krijgen studenten een zo breed mogelijk beeld van de evenementenbranche en doen ze ontzettend veel ervaring op.

In eerste instantie gaan studenten van de opleiding Evenementenorganisatie bij het nieuwe eventbureau aan de slag. In de toekomst is het de bedoeling dat ook studenten van bijvoorbeeld de opleiding Marketing & Communication Specialist, Media & Vormgeving en Business Administration & Control Specialist stage bij ons kunnen lopen. Zodat we kunnen uitgroeien tot een volwaardig eventbureau."

Meer weten?

Wil je een event organiseren? En ben je nieuwsgierig naar hoe wij je kunnen helpen? Stuur een e-mail naar info@poortofevents.nl.

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland werkt intensief samen met praktijkopleiders Afgelopen week heeft het ROC van Flevoland met vier praktijkonderwijspartners: Technicom, TOF, Concreet en Litop een belangrijke stap gezet in de... MBO College Almere
Nieuws Leger des Heils en MBO College Centrum gaan samenwerken Op donderdag 10 november is een intensieve samenwerking tussen de horeca-afdeling van MBO College Centrum en 50|50 Amsterdam, onderdeel van het... MBO College Centrum
Nieuws Goud voor Vienna Marsman tijdens Europese horecavakwedstrijd Student Vienna Marsman van MBO College Poort heeft afgelopen week goud gewonnen voor het onderdeel Barista tijdens de 35e editie van de AEHT... MBO College Poort
Bekijk al het nieuws