Studenten vallen in de prijzen tijdens Europese vakwedstrijden in Italië
De studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland werden gekoppeld aan studenten van andere landen. Tijdens de wedstrijden werden de studenten beoordeeld door een vakjury op hun vaardigheid en samenwerking.

Medailles voor ROC van Flevoland

Op het afsluitende gala werden de prijswinnaars bekendgemaakt. Jamie Schaafsma behaalde in de wedstrijd Tourist Destination brons voor de presentatie van een plan voor duurzaam toerisme in Senigallia. Vienna Marsman behaalde zilver voor haar ‘smoked signature drink’ en de gouden medaille voor het onderdeel Barista.

Medailles voor ROC van Amsterdam

Vera Runia ging er vandoor met goud bij de wedstrijd Tourist Destination. Een creatief concept, inclusief een app voor art bike tours en een ‘spring return event’ was het resultaat. Michelle Frantzen werd voor haar vakkennis en inzet beloond met een zilveren medaille tijdens de patisserie-wedstrijd.

De teams

Het team van MBO College Almere en MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Flevoland, bestond uit: Ricardo Kluft (Restaurant Service), Vienna Marsman (Barista), Jamie Schaafsma (Tourist Destination), Sacha Spoor (Front Office) en Sam Willems (Culinary Art).

Het team van MBO College Centrum, onderdeel van het ROC van Amsterdam, bestond uit: Michelle Frantzen (Patisserie), Vera Runia (Tourist Destination), Joep de Haan (Gastheerschap), Giuseppe Mazziotta (Gastheerschap), Lisanne ter Hofstede (Barista), Jamal Bischop (Cocktailshaken), Dynario Felies (Front Office), Jelle Kop (Kok), Milan Koster (Kok) en Marilisa Pistone (Hospitality Management).

AEHT blijft voor de studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland een mooi internationaal podium om hun talenten te laten zien. De week in Italië was een leerzame en onvergetelijke ervaring.
 

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Nieuws Verhuizing opleidingen Media & Vormgeving naar MBO College Poort Met ingang van schooljaar 2023-2024 verhuizen de opleidingen Mediavormgever en Content Creator van MBO College Almere naar MBO College Poort. Dit... MBO College Poort
Nieuws Ondertekening samenwerking Politie en MBO College Almere In december ondertekenden Politie Eenheid Midden-Nederland (district Flevoland) en MBO College Almere een samenwerkingsovereenkomst voor het... MBO College Almere
Bekijk al het nieuws

:

Storing telefonie

Let op: door een storing zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar.

We hopen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. In geval van nood of gevaar kun je bellen met ons noodnummer 026 372 4400.