Studenten vallen in de prijzen tijdens Europese vakwedstrijden in Italië
De studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland werden gekoppeld aan studenten van andere landen. Tijdens de wedstrijden werden de studenten beoordeeld door een vakjury op hun vaardigheid en samenwerking.

Medailles voor ROC van Flevoland

Op het afsluitende gala werden de prijswinnaars bekendgemaakt. Jamie Schaafsma behaalde in de wedstrijd Tourist Destination brons voor de presentatie van een plan voor duurzaam toerisme in Senigallia. Vienna Marsman behaalde zilver voor haar ‘smoked signature drink’ en de gouden medaille voor het onderdeel Barista.

Medailles voor ROC van Amsterdam

Vera Runia ging er vandoor met goud bij de wedstrijd Tourist Destination. Een creatief concept, inclusief een app voor art bike tours en een ‘spring return event’ was het resultaat. Michelle Frantzen werd voor haar vakkennis en inzet beloond met een zilveren medaille tijdens de patisserie-wedstrijd.

De teams

Het team van MBO College Almere en MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Flevoland, bestond uit: Ricardo Kluft (Restaurant Service), Vienna Marsman (Barista), Jamie Schaafsma (Tourist Destination), Sacha Spoor (Front Office) en Sam Willems (Culinary Art).

Het team van MBO College Centrum, onderdeel van het ROC van Amsterdam, bestond uit: Michelle Frantzen (Patisserie), Vera Runia (Tourist Destination), Joep de Haan (Gastheerschap), Giuseppe Mazziotta (Gastheerschap), Lisanne ter Hofstede (Barista), Jamal Bischop (Cocktailshaken), Dynario Felies (Front Office), Jelle Kop (Kok), Milan Koster (Kok) en Marilisa Pistone (Hospitality Management).

AEHT blijft voor de studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland een mooi internationaal podium om hun talenten te laten zien. De week in Italië was een leerzame en onvergetelijke ervaring.
 

Ander nieuws

Nieuws Taalfestival op MBO College Lelystad Wat begon met dromen en denken, is uitgegroeid tot een driedaags Taalfestival op MBO College Lelystad. Het doel van het festival was mbo-studenten... MBO College Lelystad
Nieuws Aardbeving Marokko Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving met vele slachtoffers. Onze gedachten zijn bij de vele slachtoffers en de hulpdiensten ter...
Nieuws ROC TOP en het ROC van Amsterdam-Flevoland zetten samen volgende stap Verkenning voor sterk beroepsonderwijs in de MRA succesvol.
Bekijk al het nieuws