LOB Experience: de aftermovie

Van tandartsassistent tot juridische hulpverlening en drone engineering. Tijdens Skills The Finals konden jongeren met bijna honderd verschillende LOB-activiteiten meedoen. Op deze manier kregen ze een goed beeld van de verschillende mbo-opleidingen en beroepen. 

Aftermovie
Dankzij verschillende studenten en medewerkers van het ROC van Amsterdam - Flevoland konden de bezoekers meedoen aan de activiteiten van de LOB Experience. Bekijk in onderstaande video de aftermovie om hier een indruk van te krijgen.


LOB Experience
Tijdens de LOB Experience kunnen jongeren uit vmbo en mbo zichzelf op een leuke, uitdagende manier oriënteren op hun toekomst. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst, zodat jongeren blijvende ervaringen opdoen die te gebruiken zijn voor hun school- en studiekeuze en loopbaandossier.

Ander nieuws

Nieuws Wethouder Mbarki overhandigt de MBO-agenda De Gemeente Amsterdam brengt opnieuw de MBO-Agenda uit. Daarin staan afspraken om het mbo-onderwijs nog beter te maken en aan te laten sluiten op... MBO College Zuidoost
Nieuws Bekijk de aftermovie van Skills The Finals Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart vond Skills The Finals plaats in RAI Amsterdam. 
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Bekijk al het nieuws