LOB Experience: de aftermovie

Van tandartsassistent tot juridische hulpverlening en drone engineering. Tijdens Skills The Finals konden jongeren met bijna honderd verschillende LOB-activiteiten meedoen. Op deze manier kregen ze een goed beeld van de verschillende mbo-opleidingen en beroepen. 

Aftermovie
Dankzij verschillende studenten en medewerkers van het ROC van Amsterdam - Flevoland konden de bezoekers meedoen aan de activiteiten van de LOB Experience. Bekijk in onderstaande video de aftermovie om hier een indruk van te krijgen.


LOB Experience
Tijdens de LOB Experience kunnen jongeren uit vmbo en mbo zichzelf op een leuke, uitdagende manier oriënteren op hun toekomst. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst, zodat jongeren blijvende ervaringen opdoen die te gebruiken zijn voor hun school- en studiekeuze en loopbaandossier.

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws