Site meerjarenstrategie live
In 2021 zijn we gestart met een nieuwe meerjarenstrategie. Onze koers naar 2026 varen we aan de hand van ons kompas. De kern van dit kompas is de belofte die wij doen aan onze studenten. Deze belofte is leidend in alles wat we doen.

Sociale innovatie, duurzaamheid en diversiteit & inclusie zijn daarbij de dragende strategische thema’s. Zij vormen de versnellingsmotor onder de ambitie van de meerjarenstrategie. Daarnaast wordt er binnen vijf andere kennisnetwerken gewerkt aan de doorontwikkeling van de volgende vijf thema’s: een leven lang ontwikkelen, internationalisering, de doorstroom van vo, naar mbo en hbo, digitale transformatie en leiderschap & organisatieontwikkeling.

Met de koers die we inzetten willen we het volgende bereiken:
  • Iedere student is volwaardig onderdeel van het onderwijs;
  • Iedere student ervaart ondersteuning bij het leren;
  • Iedere student kiest een passende leerroute;
  • Studenten komen later in hun loopbaan bij ons terug;
  • Het ROC van Amsterdam - Flevoland is van onschatbare waarde in de metropoolregio Amsterdam.
Meer weten over onze meerjarenstrategie? Neem een kijkje op de site en reis met ons mee!
 

Ander nieuws

Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Nieuws Verhuizing opleidingen Media & Vormgeving naar MBO College Poort Met ingang van schooljaar 2023-2024 verhuizen de opleidingen Mediavormgever en Content Creator van MBO College Almere naar MBO College Poort. Dit... MBO College Poort
Nieuws Ondertekening samenwerking Politie en MBO College Almere In december ondertekenden Politie Eenheid Midden-Nederland (district Flevoland) en MBO College Almere een samenwerkingsovereenkomst voor het... MBO College Almere
Bekijk al het nieuws

:

Storing telefonie

Let op: door een storing zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar.

We hopen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. In geval van nood of gevaar kun je bellen met ons noodnummer 026 372 4400.