Site meerjarenstrategie live
In 2021 zijn we gestart met een nieuwe meerjarenstrategie. Onze koers naar 2026 varen we aan de hand van ons kompas. De kern van dit kompas is de belofte die wij doen aan onze studenten. Deze belofte is leidend in alles wat we doen.

Sociale innovatie, duurzaamheid en diversiteit & inclusie zijn daarbij de dragende strategische thema’s. Zij vormen de versnellingsmotor onder de ambitie van de meerjarenstrategie. Daarnaast wordt er binnen vijf andere kennisnetwerken gewerkt aan de doorontwikkeling van de volgende vijf thema’s: een leven lang ontwikkelen, internationalisering, de doorstroom van vo, naar mbo en hbo, digitale transformatie en leiderschap & organisatieontwikkeling.

Met de koers die we inzetten willen we het volgende bereiken:
  • Iedere student is volwaardig onderdeel van het onderwijs;
  • Iedere student ervaart ondersteuning bij het leren;
  • Iedere student kiest een passende leerroute;
  • Studenten komen later in hun loopbaan bij ons terug;
  • Het ROC van Amsterdam - Flevoland is van onschatbare waarde in de metropoolregio Amsterdam.
Meer weten over onze meerjarenstrategie? Neem een kijkje op de site en reis met ons mee!
 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws