Verhuizing opleidingen Media & Vormgeving naar MBO College Poort
Op MBO College Poort worden creatieve opleidingen gegeven zoals Evenementenorganisatie, Manager Leisure & Hospitality en Marketing & Communication Specialist. "Door aansluiting te zoeken bij deze creatieve opleidingen zien we veel mogelijkheden tot samenwerking. Denk aan gastlessen, uitwisseling van docenten, workshops et cetera", vertelt de nieuwe opleidingsmanager Annika van der Lee. "Daarnaast biedt het nieuwe evenementenbureau Poort of Events veel mogelijkheden om binnen de school te werken aan echte opdrachten voor echte opdrachtgevers"

Onze huidige studenten zijn actief betrokken bij de verhuizing. Zij denken en helpen mee met het inrichten van de nieuwe leslokalen. En ontwikkelen creatieve communicatiemiddelen om ouders, medewerkers en potentiële nieuwe studenten te informeren.

Ander nieuws

Nieuws Taalfestival op MBO College Lelystad Wat begon met dromen en denken, is uitgegroeid tot een driedaags Taalfestival op MBO College Lelystad. Het doel van het festival was mbo-studenten... MBO College Lelystad
Nieuws Aardbeving Marokko Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving met vele slachtoffers. Onze gedachten zijn bij de vele slachtoffers en de hulpdiensten ter...
Nieuws ROC TOP en het ROC van Amsterdam-Flevoland zetten samen volgende stap Verkenning voor sterk beroepsonderwijs in de MRA succesvol.
Bekijk al het nieuws