Verhuizing opleidingen Media & Vormgeving naar MBO College Poort
Op MBO College Poort worden creatieve opleidingen gegeven zoals Evenementenorganisatie, Manager Leisure & Hospitality en Marketing & Communication Specialist. "Door aansluiting te zoeken bij deze creatieve opleidingen zien we veel mogelijkheden tot samenwerking. Denk aan gastlessen, uitwisseling van docenten, workshops et cetera", vertelt de nieuwe opleidingsmanager Annika van der Lee. "Daarnaast biedt het nieuwe evenementenbureau Poort of Events veel mogelijkheden om binnen de school te werken aan echte opdrachten voor echte opdrachtgevers"

Onze huidige studenten zijn actief betrokken bij de verhuizing. Zij denken en helpen mee met het inrichten van de nieuwe leslokalen. En ontwikkelen creatieve communicatiemiddelen om ouders, medewerkers en potentiële nieuwe studenten te informeren.

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws