Bert Beun nieuw lid Raad van Toezicht van het ROC van Amsterdam - Flevoland

Bert volgt hiermee Bridget Kievits op. Bert heeft ruime ervaring in het mbo, onder meer door zijn rol in het verleden als bestuurder van het Deltion College en als bestuurslid van de MBO Raad.  Momenteel is Bert Beun bestuursvoorzitter van de Goldschmeding Foundation.

Yardena Shitrit, voorzitter van de Raad van Toezicht, is blij met zijn komst: "Bert is van grote waarde voor de Raad van Toezicht door zijn rijke ervaring, zowel in het mbo als in zijn rol als bestuurder en toezichthouder. Hij is een goede versterking van de Raad van Toezicht, waardoor de Raad van Toezicht klaar staat voor de vele uitdagingen in de mbo-sector in de komende jaren. Namens de Raad van Toezicht en Raad van Bestuur wens ik Bert veel succes in zijn nieuwe rol".   

Namens de Raad van Toezicht ROC van Amsterdam - Flevoland,

Yardena Shitrit
Voorzitter Raad van Toezicht

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws