Jaarmagazine 2024 verschenen
Een mooi voorbeeld is MBO College Airport, waar in het kader van het thema sociale innovatie nauw wordt samengewerkt met bedrijven op en rondom Schiphol. Of bij MBO College Centrum waar in het kader van het thema duurzaamheid een nieuwe opleiding Vegan patisserie van start ging die op veel publiciteit kon rekenen vanwege het unieke en eigentijdse karakter van deze duurzame opleiding. En op MBO College Amstelland gingen collega’s Laurien en Charlotte aan de slag als kartrekkers voor de teams in het nog inclusiever werken. Lees op de mbo-college pagina’s in dit magazine vooral ook de interviews van de teams hoe zij vorm hebben gegeven aan deze belangrijke thema’s.
 
Het afgelopen jaar stond ook voor een belangrijk deel in het teken van de voorbereiding van de bestuursoverdracht van ROC TOP naar het ROC van Amsterdam - Flevoland per 1 januari 2024. Door de bestuursoverdracht werd het mogelijk om de kwaliteit en continuïteit van het onderwijs voor de studenten en medewerkers van ROC TOP te waarborgen.
 
We mochten ons in 2023 financieel gezond noemen, wat een robuuste basis biedt om door te gaan op ingeslagen weg en goed onderwijs voor onze studenten te verzorgen.
 
Wij hopen dat dit magazine een goed beeld geeft van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Neem vooral een kijkje om meer te weten te komen wat het afgelopen jaar allemaal binnen onze organisatie gebeurde.

Klik hier om naar het magazine toe te gaan.

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Ander nieuws

Nieuws ROC van Flevoland biedt kijkje in de wereld van techniek op Girls' Day Op donderdag 11 april 2024 opende de afdeling Techniek van het ROC van Flevoland haar deuren voor een bijzonder evenement: Girls' Day. Meer dan...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws MBO College Poort opent eerste oefenrechtbank binnen het mbo Deze week vond de officiële opening plaats van het ‘Legal Lab’ op MBO College Poort, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland. MBO College Poort
Bekijk al het nieuws