Middenkader­functionaris Bouw & Infra

Wil jij als opzichter werkzaamheden aansturen op een bouwplaats? Als bouwkundig tekenaar mooie ontwerpen bij een architectenbureau maken? Of werk je graag mee aan de infrastructuur van Nederland? Dan is de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw of Middenkaderfunctionaris Infra zeker iets voor jou

Welke van de twee je ook kiest, beide opleidingen zijn veelzijdig en bieden veel uitdaging. Zowel de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw als de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra is een BOL-opleiding. De opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw kun je ook als BBL-opleiding volgen. Je krijgt ongeveer 4 jaar lang les en praktijk op niveau 4. De vakken in je pakket bereiden je goed voor op een beroep in de bouw of infra. Tijdens je opleiding loop je ook regelmatig stage bij een erkend leerbedrijf. Je kunt dan meteen in de praktijk brengen wat je hebt geleerd.  

Middenkaderfunctionaris Bouw

Als middenkaderfunctionaris bouw kun je alle kanten op in de bouw. Zo kun je als uitvoerder werkzaamheden aansturen op een bouwplaats. Bijvoorbeeld bij de bouw van een woonwijk. Je kunt ook bouwkundig tekenaar worden. Dan maak je mooie ontwerpen bij een architectenbureau. Of je gaat aan de slag bij een woningbouwvereniging als medewerker bouw en woningtoezicht. Wat je ook kiest, je bent altijd bezig met het maken van bouwwerken. Je geeft leiding en je neemt zelfstandig beslissingen. Een baan met veel uitdagingen dus!

» Meer info en aanmelden

Middenkaderfunctionaris Infra

Wil jij meewerken aan de infrastructuur van Nederland? Bijvoorbeeld bij de aanleg van snelwegen en bruggen? Of bij de bouw van dijken en tunnels? Kies dan voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra. Als middenkaderfunctionaris infra ben jij een specialist op het gebied van infratechniek. Je kunt heel veel kanten op in dit beroep. Je wordt bijvoorbeeld technisch tekenaar. Je werkt dan bouwplannen uit in bouwtekeningen. Of je geeft als opzichter leiding aan de werkzaamheden op een bouwterrein. Je krijgt te maken met allerlei vakmensen, maar ook aannemers, architecten, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en constructeurs. Je werkt voor opdrachtgevers als bouwbedrijven, provincies, energiebedrijven en Rijkswaterstaat. Je moet dus ook goed kunnen overleggen met andere partijen.

» Meer info en aanmelden