SCALA

Organiseren, plannen, spanning en uiteindelijk een uitdagende baan waarbij je wat van de wereld ziet: dat is wat je kunt verwachten als je voor een opleiding bij SCALA kiest.


Organiseren, plannen, spanning en uiteindelijk een uitdagende baan waarbij je wat van de wereld ziet: dat is wat je kunt verwachten als je voor een opleiding bij SCALA kiest. Dus wil je wat van de wereld zien en lijkt het je leuk om in de richting van Travel & Hospitality, Facilitair, Beveiliging of Luchtvaartdienstverlening aan de slag te gaan? Kies dan voor een opleiding bij SCALA.

Zelfstandig Medewerker/Manager Travel & Hospitality

Als Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality of Manager Travel & Hospitality werk je in de bruisende wereld van het toerisme of de hotellerie. Je adviseert klanten en ontvangt gasten. Ook verkoop je reizen en regel je alles wat daarbij komt kijken. Werkgevers verwachten van jou dat je enthousiast en gastvrij bent. Je kunt goed met mensen omgaan en je ziet er verzorgd en netjes uit. Je hebt talent voor verkopen, werkt nauwkeurig en bent gedreven om resultaten te behalen. Daarnaast volg je alle trends en ontwikkelingen in de branche. Zo weet jij precies waar je gasten of klanten behoefte aan hebben. Binnen de opleiding Manager Travel & Hospitality leer je naast dit alles om leiding te geven en mensen te motiveren en aan te sturen.

» Meer info en aanmelden Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality (niveau 3)
» Meer info en aanmelden Manager Travel & Hospitality (niveau 4)

Facilitair Medewerker Luchthaven

Wil jij een leuk en afwisselend beroep op een luchthaven? Kies dan voor de opleiding Facilitair Medewerker Luchthaven. Je wordt opgeleid voor een ondersteunende functie op de luchthaven. Je voert veel verschillende soorten taken uit. Je helpt bijvoorbeeld bij de catering, receptie, schoonmaak of het onderhoud en beheer van gebouwen. Zonder mensen als jij kan de luchthaven niet draaien. Op luchthaven Schiphol werken 60.000 mensen verdeeld over meer dan 500 bedrijven. Bij een van die bedrijven kun jij aan de slag. Maar je kunt ook op een andere luchthaven werken in Nederland of in het buitenland.

» Meer info en aanmelden

Luchthavenbeveiliger

Wil jij een afwisselend beroep in de beveiliging op een luchthaven? Dan is de opleiding Luchthavenbeveiliger echt iets voor jou! Als luchthavenbeveiliger werk je bijvoorbeeld op Schiphol. Je moet goed met mensen kunnen omgaan, want beveiliging is echt mensenwerk. Je controleert bijvoorbeeld de passagiers en hun bagage voordat zij het vliegtuig in gaan. Houdt iemand zich niet aan de regels? Of is er een incident? Dan grijp jij in!

» Meer info en aanmelden

Steward/Stewardess

Je kunt goed met mensen omgaan, beheerst je moderne vreemde talen, hebt een goede beheersing van het Nederlands en bent flexibel. Je houdt rekening met de culturele en sociale achtergronden van je passagiers. Je bent stressbestendig en houdt ervan om in wisselende diensten te werken. Deze opleiding maakt van jou een steward/ stewardess van internationaal topniveau. De opleiding is opgezet in samenwerking met Lelystad Airport (Schiphol Group), waar je tijdens je studie veel praktijkervaring opdoet.

» Meer info en aanmelden