Finance

Ben je geïnteresseerd in economie, goed met cijfers en in rekenen? En wil je alles weten over een goede financiële bedrijfsvoering? Dan is een opleiding in Finance bij MBO College Poort iets voor jou!

De financiële wereld is enorm dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zijn beurskoersen en financiële overnames in het nieuws. Als financieel specialist zorg jij ervoor dat de boekhouding in orde is, facturen worden betaald en financiële rapportages worden gemaakt.

Wil je later werken in het financiële hart op de Zuidas in Amsterdam, je eigen boekhoudkantoor starten of een financiële afdeling ondersteunen? Kies dan voor een opleiding in Finance bij MBO College Poort. Wij dagen je graag uit om het beste uit jezelf te halen!

Bedrijfadministrateur

BedrijfadministrateurAls bedrijfsadministrateur ben je de financiële spil in het bedrijf. Je leert alles over grootboeken, balansen en begrotingen. Je zorgt ervoor dat alle rekeningen die binnenkomen of uitgaan worden betaald.

Ook maak je voortgangsrapportages, verzorg je aangiftes voor belastingen en geef je financiële adviezen. Daarmee laat je leidinggevenden zien hoe de organisatie er financieel voorstaat.

» Meer info en aanmelden

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief MedewerkerWil je een administratieve baan? Dan is de opleiding Financieel Administratief Medewerker iets voor jou.

Je hebt contact met debiteuren en crediteuren, verwerkt financiële gegevens in boekhoudprogramma’s en maakt facturen zodat klanten op tijd betalen.

Heel afwisselend werk dus.


» Meer info en aanmelden  
 
 

Ons volledige aanbod

Wil je meer weten over onze commerciële of juridische opleidingen? Of voel je je meer thuis bij sport of leisure & hospitality?
» Bekijk onze opleidingen

Daarom kies je voor MBO College Poort:

  • Kleinschalige school met persoonlijke aandacht voor jou.
  • Je krijgt een persoonlijke studiecoach die je begeleidt tijdens je opleiding.
  • Tijdens je opleiding doe je al volop opdrachten voor échte opdrachtgevers.
  • We werken nauw samen met Hogeschool Windesheim in Almere en de Hogeschool van Amsterdam.
  • We zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.