Gereno in the picture

Gereno vertelt over zijn opleiding binnen de sector Veiligheid.
Welke opleiding doe je? 
"Ik volg de opleiding Beveiliger op niveau 2. Ik zit nu in het tweede, tevens laatste jaar van mijn opleiding."
 
Waarom heb je voor deze sector gekozen? 
"Sinds ik op de middelbare school zit, weet ik dat ik graag luchthavenbeveiliger wil worden. De studiekeuze was voor mij dus niet zo moeilijk."
 
Mooie herinneringen tijdens je opleiding?
"Mijn stages vond ik het leukste, ik loop in totaal vier keer stage. Ik heb stage gelopen op het Stelle College, dat is mijn oude middelbare school en ik heb ook stage gelopen als beveiliger bij MBO College West. Op school vind ik de praktijklessen heel erg leuk. Je speelt vaak rollenspellen, waarbij je levensechte situaties naspeelt. Vaak ben jij dan diegene die het probleem moet oplossen. Die rollenspellen zijn erg leerzaam. Je speelt telkens een andere gebeurtenis na, bijvoorbeeld een bommelding of een winkeldiefstal. Daarnaast vond ik de fotoshoot voor de cover van de Veiligheid brochure ook erg leuk om te doen!"  
 
Waar heb je tot nu toe het meeste van geleerd tijdens je studie? 
"Ik heb het meeste geleerd van mijn stage. Je maakt dan in het echt mee hoe het is. Volgende maand ga ik alweer beginnen aan mijn vierde en laatste stage, daar heb ik erg veel zin in!" 

Wat is je droom voor de toekomst en waarom?  
"Mijn droom is om uiteindelijk bij de marechaussee te gaan werken!"

Benieuwd welke opleidingen nog meer binnen de sector Veiligheid vallen? Vraag dan gratis de flyer aan waar Gereno op de cover staat! Flyer aanvragen.